Kabeh Kategori

Mesin Kaos Kaki 2 3/4 Inch Kanggo Bayi / Pet


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Panggil modelWH-F
CertificationCE, ISO
Minimal Order Quantity:ONE
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description

Diameter silinder:2 3/4 IN
Jarak jarum:42-144 Jarum
Kacepetan mlaku:

200-280RPM

Pilihan Fungsi:

Fungsi Plain

Fungsi Terry 

Plain & Terry Double Nggunakake Fungsi

Pilihan Daya:

380V 3 Phase 50/60HZ

220V 3 Phase 50/60HZ

415V 3 Phase 50/60HZ

Dhiameter cilik 2.75 inci kanggo bayi lan pets.

specifications

1.silinder siji feed siji.

2. 4/5 werna ing siji baris, 7/8 werna total pola kaos kaki.

3.Jempol/tumit rong warna.

Advantage competitive

1.Open sirkuit pangayoman lan UPS desain.

2. Bisa nggawe tumit gedhe / cilik.

3. Two feeders elastis kasedhiya kanggo werna differnt.

4. Bisa nggawe kaos kaki cedhak ing sisih tombol.

5. Bisa nggawe bagean driji sikil tengen / kiwa.

aplikasi

Kaos kaki bayi

Kaos kaki pet

Alas Kaki Furnitur

Kaos kaki dolanan

Ties

Fishing rot set


Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
Kategori liyane