Kabeh Kategori

Auto Linking Socks Machine 3 1/2Inch


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Panggil modelWHL, WHR, WHT
Certification3 1/2 Inchi
Minimal Order Quantity:1SET
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description

Mesin Auto Toe Linking Socks 

Kanggo Kabeh Jenis Kaos Kaki. 

jenengMesin Auto Toe Linking Socks 
fungsiPlain
Terry 
Panggunaan Plain lan Terry
Dipilih Terry
kacepetan
Biasa: 350 RPM
Terry: 300 RPM
Terry sing dipilih: 
Ukuran silinder:3 1/2 ”
Jarum Jarum108-200N
Aktuator: 8pcs, 9pcs lan 10pcs
Tutup sikil:Otomatis Toe nutup

1. Otomatis Toe nutup

2. WAC Actuator asli saka Jepang.

3.Otomatis kanthi fungsi kaos kaki sing ora katon kanggo kabeh mesin.

4. Bisa nggawe desain kaos kaki sing beda.

5.With Two driji tenunan elastis ketemu dikarepake loro werna saka elastis ing siji kaos kaki.

6. Nganti 18 feeders tenunan kanggo jacquare, gampang kanggo nggawe kaos kaki apik.


specifications
Model:WHL, WHR, WHT
UKURAN SILINDER:3 1/2 IN
JUMLAH NOMOR RANGE:108-200
KECEPATAN Mlaku:280-350RPM
FUNCTION:kosong
Plain lan Terry pindho nggunakake
TERRY
TERI PILIH


Advantage competitive

7. Otomatis Toe nutup

8. WAC Actuator asli saka Jepang.

9.Otomatis kanthi fungsi kaos kaki sing ora katon kanggo kabeh mesin.

10. Bisa nggawe desain kaos kaki sing beda.

11.With Two driji tenunan elastis ketemu dikarepake loro werna saka elastis ing siji kaos kaki.

12. Nganti 18 feeders tenunan kanggo jacquare, gampang kanggo nggawe kaos kaki apik.

aplikasi

Kaos kaki Bayi

Kaos Kaos Pria

Kaos Kaki Wanita

Kaos Kaki Olahraga.

kaos kaki 3D.

Kaos kaki sing ora katon.

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN