Kabeh Kategori

Mesin Kaos Kaki 3 1/2 Inch


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Panggil modelWH-A
CertificationCE, ISO
Minimal Order Quantity:ONE
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description
Diameter silinder:3 1/2 IN
Jarak jarum: 42-168 Jarum
Kacepetan mlaku:200-320RPM
Pilihan Fungsi:

Fungsi Plain

Fungsi Terry 

Plain & Terry Double Nggunakake Fungsi

Pilihan Daya: 

380V 3 Phase 50/60HZ

220V 3 Phase 50/60HZ

415V 3 Phase 50/60HZ

3 1/2 inch silinder. 

Kasedhiya kanggo kaos kaki pria, kaos kaki wanita lan kaos kaki bocah

kaos kaki 3D

Kaos kaki sing ora katon.


specifications

1.silinder siji feed siji

2. MAx 6 werna ing siji baris, 13 werna total pola kaos kaki

3.Two werna driji sikil/tumit.

Advantage competitive

1.Open sirkuit pangayoman lan UPS desain.

2. Bisa nggawe tumit gedhe / cilik.

3. Two feeders elastis kasedhiya kanggo werna differnt.

4. Bisa nggawe kaos kaki cedhak ing sisih tombol.

5. Bisa nggawe bagean driji sikil tengen / kiwa.

aplikasi

Kaos kaki lanang,

kaos kaki wanita kaos kaki anak

kaos kaki 3D

Kaos kaki sing ora katon.

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
Kategori liyane