Kabeh Kategori

Mesin Kaos Kaki 3 Inch Kanggo Kaos Kaki Bayi


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Panggil modelWH-F
CertificationCE, ISO
Minimal Order Quantity:ONE
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description
Diameter silinder: 3INCH
Jarak jarum: 42-168 Jarum
Kacepetan mlaku:200-320RPM
Pilihan Fungsi:

Fungsi Plain

Fungsi Terry

Plain & Terry Double Nggunakake Fungsi

Pilihan Daya:

380V 3 Phase 50/60HZ

220V 3 Phase 50/60HZ

415V 3 Phase 50/60HZ

Diameter telung inci, jarum saka 96-144 kanggo kaos kaki bayi sing luwih dhuwur.

specifications

1.silinder siji feed siji

2. 4/5 werna ing siji baris, 7/8 werna total pola kaos kaki

3.Two werna driji sikil/tumit.

Advantage competitive

1.Open sirkuit pangayoman lan UPS desain.

2. Bisa nggawe tumit gedhe / cilik.

3. Two feeders elastis kasedhiya kanggo werna differnt.

4. Bisa nggawe kaos kaki cedhak ing sisih tombol.

5. Bisa nggawe bagean driji sikil tengen / kiwa.

aplikasi

Kaos kaki bayi

Kaos kaki pet

Alas Kaki Furnitur

Kaos kaki dolanan

Ties

Fishing rot set

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
Kategori liyane