Kabeh Kategori

Mesin Kaos Kaki 4 1/2 Inch


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Panggil modelWH-D
CertificationCE, ISO
Minimal Order Quantity:ONE
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description
Diameter silinder:41/2 IN
Jarak jarum:42-280 Jarum
Kacepetan mlaku:200-320RPM
Pilihan Fungsi:

Fungsi Plain

Fungsi Terry

Plain & Terry Double Nggunakake Fungsi

Pilihan Daya:

380V 3 Phase 50/60HZ

220V 3 Phase 50/60HZ

415V 3 Phase 50/60HZ

4 1/2 inch silinder. 

Kasedhiya kanggo kaos kaki pria, kaos kaki wanita lan kaos kaki bocah 

kaos kaki 3D 

Kaos kaki sing ora katon. 

Mesin nyulam kathok ketat Childred 

Mesin kathok ketat, kaos kaki olahraga. Kaos kaki bal-balan, kaos kaki ice-skating, kaos kaki benang bulu, kaos kaki terrty sing abot. 

Bisa nggunakake benang kandel kanggo nyulam

specifications

1.silinder siji feed siji

2. MAx 6 werna ing siji baris, 13 werna total pola kaos kaki

3.Two werna driji sikil/tumit.

Advantage competitive

1.Open sirkuit pangayoman lan UPS desain.

2. Bisa nggawe tumit gedhe / cilik.

3. Two feeders elastis kasedhiya kanggo werna differnt.

4. Bisa nggawe kaos kaki cedhak ing sisih tombol.

5. Bisa nggawe bagean driji sikil tengen / kiwa.

aplikasi

Kaos kaki lanang, 

Kaos kaki wanita 

Kaos kaki bocah 

kaos kaki 3d

Kaos kaki sing ora katon. 

Kathok ketat bocah 

Kaos kaki olahraga. 

Kaos kaki bal-balan

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
Kategori liyane