Kabeh Kategori

Mesin Kaos Kaki 5 Inch


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Panggil modelWH-D
CertificationCE, ISO
Minimal Order Quantity:ONE
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description
Diameter silinder:5 INCH
Jarak jarum:42-340 Jarum
Kacepetan mlaku:200-320RPM
Pilihan Fungsi:

Fungsi Plain

Fungsi Terry

Plain & Terry Double Nggunakake Fungsi

Pilihan Daya:

380V 3 Phase 50/60HZ

220V 3 Phase 50/60HZ

415V 3 Phase 50/60HZ

SILINDER 5 INCH. 

Mesin kathok ketat, kaos kaki olahraga. 

Kaos kaki bal-balan, kaos kaki ice-skating, kaos kaki benang bulu, kaos kaki terrty sing abot. 

Bisa nggunakake benang kandel kanggo nyulam

specifications

1.silinder siji feed siji

2. MAx 6 werna ing siji baris, 13 werna total pola kaos kaki

3.Two werna driji sikil/tumit.

Advantage competitive

1.Open sirkuit pangayoman lan UPS desain.

2. Bisa nggawe tumit gedhe / cilik.

3. Two feeders elastis kasedhiya kanggo werna differnt.

4. Bisa nggawe kaos kaki cedhak ing sisih tombol.

5. Bisa nggawe bagean driji sikil tengen / kiwa.

aplikasi

Kaos kaki lanang, 

Kaos kaki wanita 

Kathok ketat bocah 

Kaos kaki olahraga. 

Kaos kaki bal-balan

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
Kategori liyane