Kabeh Kategori

7ft Terry&pilihan Terry kaos kaki mesin nyulam

Omah> Produk Utama > Mesin nyulam kaos kaki > 7ft Terry&pilihan Terry kaos kaki mesin nyulam

3 3/4" 7FT Komputerisasi Dipilih Terry Boat Socks Knitting Machine


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Panggil modelWH-7FT
CertificationCE, ISO
Minimal Order Quantity:1SET
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description

7FT milih terry kaos kaki prau kaos kaki mesin nyulam.

1.Ana 7 ing siji bunder, lan total 17warna ing siji pola kaos kaki, 9 feeder benang utama lan pakan benang otomatis.

2. Bisa nyulam tumit dhuwur, tumit gedhe, tumit cilik, tumit loro warna. Kaos kaki anti jempol 180 derajat, kaos kaki 3D, kaos kaki sing ora katon.

3.Two feeder elastis (bagean opsional). Rong feeder elastis kanggo macem-macem warna benang elastis.

4. Picker bisa ditindakake.

5. Ukuran tumit kaos kaki bisa diatur supaya bisa nambah kacepetan nyulam.

6. Nyulam terry sing dipilih kasedhiya miturut permintaan pola kaos kaki.


specifications

MODELWH-7FT
UKURAN SILINDER:3 3/4 ”
NEEDLE RANGE:42-240JUMUR
KECEPATAN Mlaku:200-350RPM
CYLINDER / FEED:SINGLE CYLINDER ONE FEED
ACTUATOR:7PCS
shuttle yam sisih:17PCS
Jari ubi pneumatik utama9PCS
Badan kaos kaki:200-250RPM
Kaos kaki tumit:200-280RPM
Pakan yam otomatis
Fungsi Pilihan:

Fungsine mung mesin kaos kaki

Fungsi Terry mung mesin kaos kaki

Mesin kaos kaki fungsi Plain & Terry kaping pindho

Pilihan Daya:


380V, 3 frase, 5060HZ

220V, 3 frase, 5060HZ

415V, 3 frase, 50/60HZ

Ruang lantai ((L x W x H)

Ukuran 150 X 120 X 240 cm

Ukuran Paket (L x W x H)

115X76X170cm

Cathetan: Kacepetan mesin bisa diatur miturut macem-macem bahan lan pola kaos kaki.

Advantage competitive

7FT milih terry kaos kaki prau kaos kaki mesin nyulam.

1.Ana 7 ing siji bunder, lan total 17warna ing siji pola kaos kaki, 9 feeder benang utama lan pakan benang otomatis.

2. Bisa nyulam tumit dhuwur, tumit gedhe, tumit cilik, tumit loro warna. Kaos kaki anti jempol 180 derajat, kaos kaki 3D, kaos kaki sing ora katon.

3.Two feeder elastis (bagean opsional). Rong feeder elastis kanggo macem-macem warna benang elastis.

4. Picker bisa ditindakake.

5. Ukuran tumit kaos kaki bisa diatur supaya bisa nambah kacepetan nyulam.

6s Nyulam terry sing dipilih kasedhiya miturut panjaluk pola kaos kaki.

Ana A. B loro sinker beda karo Dipilih terry tutup sinker lan padha free kontrol dening komputer mesin kaos kaki.

Motor Kapadhetan Sinker

B motor penggerak

Kanthi Solenoid Valve Sensitivitas Tinggi

Fitur: Kanggo nggawe pola kaos kaki katon luwih efek 3D, nggawe kaos kaki terry luwih nyenyet, luwih alus lan alus ing permukaan kaos kaki.


aplikasi

Kaos kaki terry normal, kaos kaki terry pilihan, kaos kaki olahraga, kaos kaki kompres, kaos kaki prau sing ora katon.

Kaos kaki lanang, kaos kaki wanita lan kaos kaki bocah.

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN