Kabeh Kategori

7ft Terry&pilihan Terry kaos kaki mesin nyulam

Omah> Produk Utama > Mesin nyulam kaos kaki > 7ft Terry&pilihan Terry kaos kaki mesin nyulam

Mesin Socks Terry sing dipilih


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Panggil modelWH-R
CertificationCE, ISO
Minimal Order Quantity:1SET
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description

Mesin kaos kaki merek Weihuan kanggo pilihan kaos kaki terry, bisa nggawe terry ing ngendi wae, gaya kaos kaki apa wae. Lan mesin duwe ukuran silinder: 3 3/4inch, 4inch lan 4 1/2inch. Digunakake kanggo kaos kaki olahraga khusus, kaos kaki kompresi.

1.Open sirkuit pangayoman lan UPS desain.

2. Bisa nggawe tumit gedhe / cilik.

3. Two feeders elastis kasedhiya kanggo werna differnt.

4. Bisa nggawe kaos kaki cedhak ing sisih tombol. 

5. Bisa nggawe bagean driji sikil tengen / kiwa.

6. Bisa nggawe 7F seleted terry kaos kaki siro 

specifications

MODELWH-R
UKURAN SILINDER:3 3/4", 4" LAN 4 1/2"
NEEDLE RANGE:42-280JUMUR
KECEPATAN Mlaku:200-320RPM
CYLINDER / FEED:SINGLE CYLINDER ONE FEED
ACTUATOR:6PCS
JACQUARED:6F/7F

7.Open sirkuit pangayoman lan UPS desain.

8. Bisa nggawe tumit gedhe / cilik.

9. Two feeders elastis kasedhiya kanggo werna differnt.

10. Bisa nggawe kaos kaki cedhak ing sisih tombol.

11. Bisa nggawe bagean driji sikil tengen / kiwa.

12. Bisa nggawe 7F seleted terry kaos kaki siro

Advantage competitive

13.Open sirkuit pangayoman lan UPS desain.

14. Bisa nggawe tumit gedhe / cilik.

15. Two feeders elastis kasedhiya kanggo werna differnt.

16. Bisa nggawe kaos kaki cedhak ing sisih tombol.

17. Bisa nggawe bagean driji sikil tengen / kiwa.

18. Bisa nggawe 7F seleted terry kaos kaki siro

aplikasi

Kaos kaki terry normal, kaos kaki terry pilihan, kaos kaki olahraga, kaos kaki kompres, kaos kaki prau sing ora katon. 

Kaos kaki lanang, kaos kaki wanita lan kaos kaki bocah.

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN