Kabeh Kategori

Mesin Knitting Datar


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description
gauge12G / 14G / 16G / 18G
Nyulam Jembar52”/60”/66”/72”/80”/100”
Sistem KnittingSistem tunggal kepala tunggal, sistem ganda, tiga sistem
Fungsi KnittingSisih ngarep siji, sisih mburi siji, telung warata, papat warata, iga, mata gantung, jarum petik, jacquard, inlay, lan rajutan pola biasa liyane
Sistem ControlTampilan layar: layar tutul LED, input USB, memori nganti 2G
Power SupplyFase tunggal 220v, daya 1kw, teknologi CMOS, kanthi fungsi memori ing wayahe mati, kanggo nerusake nyulam sawise mulihake
Layanan khususSistem papat

1


Advantage competitive

Led controller, input usb, memori gedhe

Kontrol motor kanggo roller takedown systme.

Kontrol motor kanggo sistem sinker

Fungsi nyulam mutil kanggo macem-macem kerah

aplikasi

Kabeh jinis rajutan krah

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
Kategori liyane