Kabeh Kategori

Mesin Knitting Kaos Kaki Otomatis Silinder Ganda


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Panggil modelWh-605
CertificationCE, ISO
Minimal Order Quantity:1SET
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description

1. Dobel silinder 

Diameter silinder 2.4inch nyukupi kabutuhan pasar kanggo kabeh jinis kaos kaki. 

3. Dobel Picker 

4.Max limang werna exchange kasedhiya. 

5. Two feeders benang elastis


specifications

6. Dobel silinder

Diameter silinder 7.4inch nyukupi kabutuhan pasar kanggo kabeh jinis kaos kaki.

8. Dobel Picker

9.Max limang werna exchange kasedhiya.

10. Rong feeder benang elastis.

Advantage competitive

11. Dobel silinder

Diameter silinder 12.4inch nyukupi kabutuhan pasar kanggo kabeh jinis kaos kaki.

13. Dobel Picker

14.Max limang werna exchange kasedhiya.

15. Two feeders benang elastis


aplikasi

Kaos kaki silinder dobel, kaos kaki link, kaos kaki iga.

Kaos kaki polos

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
Kategori liyane