Kabeh Kategori

Pratinjau Pameran--ITMA ASIA+CITME 2022

Wektu: 2023-11-13 Hit 21

Pameran Mesin Tekstil Internasional China lan Pameran ITMA Asia (ITMA ASIA+CITME 2022) bakal dianakake wiwit tanggal 19 nganti 23 November 2023 ing Pusat Konvensi lan Pameran Nasional (Shanghai). Iki minangka pakurmatan kanggo Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. kanggo melu ing pameran iki minangka salah sawijining peserta pameran. Nomer booth kita yaiku H4-B08, lan kita ngarep-arep bisa ndeleng kehadiran sampeyan ing pameran kasebut. Sugeng rawuh ing Weihuan. Sugeng enjang!

Cache_1c6b606ebde13d64.

mangga pindai kode QR ing ngisor iki kanggo entuk lencana pengunjung gratis.

Cache_4418ea5c687ed247.

123