Kabeh Kategori

Pratinjau Pameran--ITMA2023

Wektu: 2023-05-04 Hit 66

ITMA patang taun bakal dianakake ing FIERA MILANO RHO MILAN . ITALY wiwit 8 Juni nganti 14, 2023. Zhejiang Weihuan Machinery CO.,LT melu pameran iki minangka produsen mesin kaos kaki. Booth kita no. ana ing bale 4-D206, Welcome to booth kita.

Sugeng rawuh ing weihuan! bienvenido a weihuan!


微 信 图片 _20230315134818