Kabeh Kategori

Pratinjau Pameran--Pameran Pembelian Kaus Kaki Internasional Shanghai kaping 17

Wektu: 2023-03-08 Hit 93

Pameran Purchasing Hosiery Internasional Shanghai kaping 17 bakal dianakake ing Balai Pameran World Expo Shanghai wiwit tanggal 21 Maret nganti 23 Maret. Zhejiang Weihuan Machinery Co.Ltd. bakal melu ing pameran iki minangka produsen mesin kaos kaki. Booth kita ana ing Hall H1 / 1C501. Sugeng rawuh ing booth kita.

微 信 图片 _20230308161931


Zhejiang Weihuan Machinery Co.,Ltd. minangka Enterprises High-tech State Key, nggabungake karo R&D, produksi, dodolan lan layanan kanggo kabeh jinis mesin nyulam kaos kaki,Mesin nyulam datar. Iki minangka salah sawijining produsen cerdas paling gedhe ing saindenging jagad. Madeg ing taun 1999, kalebu 26600 m², kanthi luwih saka 200 staf, kalebu 10 insinyur senior, lan luwih saka 40 staf Spesialis Riset, dumunung ing zona industri Chengxi ing kutha Zhuji, Zhejiang.

Produk utama kami yaiku: Mesin kaos kaki otomatis, mesin kaos kaki silinder pindho, 7FT mesin kaos kaki terry sing dipilih, Mesin ndhuwur sepatu 6F lan 7F lan kabeh mesin terry liyane sing dipilih 6F, terry, mesin kaos kaki polos, mesin stok jacquard 4-5inch, lan mesin nyulam rata, sepatu ndhuwur 4D, mesin ndhuwur sepatu flat, mesin kerah jacquard lan mesin nyulam krah transfer lan liya-liyane. Mesin kanthi kinerja mekanik sing unggul lan layanan sawise-sales sing apik, disetujoni dening mayoritas pelanggan, minangka salah sawijining mesin sing paling stabil saka jinis mesin ing China. Dheweke ora mung didol ing China nanging uga diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan liya-liyane.

Perusahaan kita penting banget kanggo konstruksi merek produk lan manajemen kualitas wiwit diadegake. Kabeh produk wis lulus sertifikasi CE internasional, sertifikasi sistem ISO9001 lan ISO14001, kanthi 5 paten penemuan lan 70 paten praktis. Weihuan minangka siji-sijine sing melu "Mesin Knitting Kaos Kaki Komputer" perusahaan penyusunan standar industri ing Zhuji, perusahaan rancangan utama dening Zhejiang Manufacture Group. Sawise pirang-pirang taun akumulasi, Weihuan wis dirating minangka perusahaan teknologi pertumbuhan dhuwur Zhejiang, institusi tes wis dianugerahi "Laboratorium Kunci Negara" lan departemen R&D diakoni minangka "pusat R&D perusahaan teknologi tinggi provinsi Zhejiang" lan "pos Zhejiang. - stasiun kerja doktor ".

Kita bakal tansah netepi konsep "inovasi ngelmu lan teknologi, supaya jangkah karo kaping", manungsa-oriented, karo "titik wiwitan dhuwur, kualitas dhuwur, intelligen" minangka goal pembangunan, karo "nyediakake mesin luwih apik lan layanan kanggo. pelanggan" minangka tujuane, terus nambah, lan menehi kontribusi gedhe kanggo pangembangan mesin nyulam China.

Tampilan njaba Perusahaan Wehwan