Kabeh Kategori

Laporan langsung saka itma2023

Wektu: 2023-06-08 Hit 65

Tanggal 8 Juni, ITMA2023 dianakake ing FIERA MILANO RHO MILAN, Italia.

FIERA MILANO RHO MILAN

ZHEJIANG WEIHUAN MACHINERY CO. LTD melu pameran iki. Produk utama perusahaan kalebu: mesin kaos kaki nyambungake otomatis, mesin kaos kaki silinder dobel, mesin kaos kaki wulu optimal 7FT, mesin ndhuwur sepatu 6F lan 7F, mesin tumpukan basis 6F liyane, kaos kaki terry, mesin kaos kaki biasa, kaos kaki jacquard 4-5 inci mesin, mesin jahitan polos, uppers 4D, mesin ndhuwur sepatu flat, mesin iker-iker rasukan jacquard lan transfer collars Mesin Labeling, etc. Mesin iki wis dikenali dening pelanggan kanggo kinerja mechanical banget lan layanan sawise-sales banget, supaya padha salah siji saka mesin paling stabil ing China, ora mung sade uga ing pasar domestik, nanging uga diekspor kanggo Eropah, Amerika Selatan, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan wilayah liyane.

Booth saka Weihuan Machinery

Minangka perusahaan sing fokus ing manufaktur mesin lan peralatan tekstil sing berkualitas, Weihuan Machinery Co., Ltd. bakal nampilake prestasi teknologi lan produk inovatif paling anyar ing pameran ITMA2023. Perusahaan wis mesthi dipandu dening filosofi bisnis fokus ing inovasi lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo mesin paling majeng lan solusi technical. Sajrone pameran iki, Weihuan Machinery Co., Ltd. bakal nuduhake kekuatan sing kuwat lan citra merek ing bidang manufaktur mesin tekstil menyang pamirsa saka kabeh ndonya, nuduhake prestasi teknologi, lan nggedhekake pengaruh pasar.


Booth saka Weihuan Machinery dumunung ing HALL 4-D206. We Sincerely welcome kabeh tamu kanggo ngunjungi lan pengalaman.

WELCOME TO WEIHUAN !,!BIENVENIDO A WEIHUAN!

微 信 图片 _20230608155506