Kabeh Kategori

THE 16 CHINA.DATANG INTERNATIONAL HOSIERY INDUSTRY EXPOSITION

Wektu: 2022-09-06 Hit 155

Wiwit tanggal 6 nganti 8 September, pameran tradisional industri kaos kaki ing paruh kapindho 2022 - Pameran Kaos Kaki Internasional China Datang kaping 16 lan Pameran Kaos Kaki Internasional Shanghai 2022 (Stasiun Zhuji) dianakake kanthi apik ing Zhuji International Trade City.

2

Ing pameran iki, meh300 peserta pameran saka kabeh negara melu pameran kasebut, nggawa sampeyan kabeh rantai industri industri kaos kaki, kayata kaos kaki berkualitas tinggi, desain tren, bahan anyar, lan peralatan cerdas. Luwih saka 15,000 pengunjung dijaluk ngunjungi pameran.

Zhuji minangka ibukutha industri kaos kaki global, lan output kaos kaki nyathet 70% saka negara lan 30% saka donya. Ing 2019, nilai merek regional Zhuji Datang Socks tekan 110 milyar yuan, ing antarane akeh perusahaan terkenal sing kumpul ing Jalan Datang. Sawise meh 40 taun pembangunan lan akumulasi, Zhuji Datang Socks nduweni industri kaos kaki sing unik lan lengkap ing donya. Rantai lan kluster industri, kanthi luwih saka 1,000 pabrik produksi bahan mentah, luwih saka 400 distributor bahan mentah, luwih saka 6,000 pabrik produksi kaos kaki, luwih saka 2,000 distributor kaos kaki, lan luwih saka 100 perusahaan layanan pengiriman gabungan, lan liya-liyane, minangka perusahaan sing apik- pantes kutha seni kaos kaki Lan industri kaos kaki anjog ing donya!

Pameran Kaos Kaki taun iki uga nganakake Kompetisi Mesin lan Peralatan Internasional "Datang Cup" kaping telu.

8

Zhejiang Weihuan Machinery Manufacturing Co., Ltd., minangka produsen mesin kaos kaki lokal ing Zhuji, melu pameran iki minangka salah sawijining peserta pameran. Perusahaan iki minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing produksi macem-macem jinis mesin kaos kaki lan mesin nyulam datar sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan. Iku salah siji saka supplier paling gedhe saka mesin hosiery cerdas ing donya. Perusahaan iki diadegaké ing taun 1999. Pabrik iki jembaré luwih saka 40 hektar, kanthi total aset 500 yuta yuan. Ana luwih saka 200 karyawan, kalebu 10 insinyur senior lan luwih saka 40 peneliti ilmiah. Perusahaan iki nduweni tim pangembangan mesin kaos kaki ndhuwur negara, kanthi sawetara paten nasional lan internasional; filsafat bisnis majeng lan Manajemen ngelmu ngiringan pangembangan perusahaan.

微 信 图片 _20220906113126

Kabeh jinisMesin nyulam kaos kakie,mesin nyulam warata lan Peralatan bantu diprodhuksi dening perusahaan nyebabake akeh pengunjung sing ngunjungi lan ngrembug ing pameran kasebut.

微 信 图片 _20220906124555

Booth perusahaan dumunung ing booth 2D109 ing aula pameran. Welcome kabeh pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi lan nuntun.