Kabeh Kategori

THE 17 CHINA.DATANG INTERNATIONAL HOSIERY INDUSTRY EXPOSITION

Wektu: 2023-08-24 Hit 39

Pameran Industri Socks China Datang kaping 17 dianakake ing Zhuji wiwit tanggal 23 nganti 25 Agustus, lan Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. wis melu pameran ing pameran iki. Ing pameran iki, Weihuan Machinery menang telung penghargaan: 'Industri Leading Award', 'Digital Pioneer Award', lan 'Market Potential Award'.

1

2

3