Kabeh Kategori

Weihuan Machinery ngajak sampeyan gabung karo kita ing janjian nganyarke industri!

Wektu: 2023-11-19 Hit 19

19 November 2023 -Pameran ITMA ASIA + CITME, platform bisnis terkemuka ing Asia kanggo mesin tekstil, dibukak dina iki ing Shanghai. Pameran gabungan limang dina nyorot macem-macem solusi teknologi sing menarik kanggo mbantu produsen tekstil tetep kompetitif lan lestari.

Iku minangka pakurmatan kanggo Wei Huan Machinery kanggo melu ing pameran iki minangka salah siji peserta pameran.

Zhejiang Weihuan Machinery Co.,Ltd. punika State Key High-tech Enterprises, nggabungake karo R&D, produksi, sales lan layanan kanggo kabeh jinis mesin nyulam kaos kaki, mesin nyulam flat. Iki minangka salah sawijining produsen cerdas paling gedhe ing saindenging jagad. Madeg ing taun 1999, kalebu 26600 m², kanthi luwih saka 200 staf, kalebu 10 insinyur senior, lan luwih saka 40 staf Spesialis Riset, dumunung ing zona industri Chengxi ing kutha Zhuji, Zhejiang.

Produk utama kami yaiku: Mesin kaos kaki otomatis, mesin kaos kaki silinder pindho, 7FT mesin kaos kaki terry sing dipilih, Mesin ndhuwur sepatu 6F lan 7F lan kabeh mesin terry liyane sing dipilih 6F, terry, mesin kaos kaki polos, mesin stok jacquard 4-5inch, lan mesin nyulam rata, sepatu ndhuwur 4D, mesin ndhuwur sepatu flat, mesin kerah jacquard lan mesin nyulam krah transfer lan liya-liyane. Mesin kanthi kinerja mekanik sing unggul lan layanan sawise-sales sing apik, disetujoni dening mayoritas pelanggan, minangka salah sawijining mesin sing paling stabil saka jinis mesin ing China.

11

Booth kita ingH4-B08, lan kita siyap kanggo ndeleng sampeyan ing sawetara dina sabanjuré!

7