Kabeh Kategori

Sugeng rawuh para pimpinan Pemerintah Kota Haining kanggo nuntun karya stan Weihuan Company

Wektu: 2023-03-15 Hit 81

Dina iki minangka wiwitan Pameran Kaos Kaki Haining kaping 4. Ing wayah esuk, sawetara pimpinan Pemerintah Kota Haining lan Asosiasi Kaos Kaki Kotamadya, sponsor pameran kasebut, uga anter jemput ing antarane stan karo wong akeh kanggo ngerti praktik inovasi lan pangembangan perusahaan.

 Booth Weihuan

Sajrone demo, pimpinan kotamadya teka ing stan Weihuan Company lan takon babagan kesulitan, teka-teki lan status pangembangan perusahaan sajrone wabah kasebut. Sawise kanthi ati-ati ngrungokake umpan balik kasebut, dheweke ujar manawa tekanan lan kekuwatan industri kaos kaki ana bebarengan, lan akeh perusahaan sing nindakake katrampilan internal ing wektu kasebut. Apa iku owah-owahan gagasan, terobosan teknologi utawa inovasi model, iki dibayangke ing pameran kaos kaki Haining, nuduhake kaslametané benign industri kaos kaki Zhejiang. Matur nuwun kanggo keprihatinan lan dhukungan kanggo pangembangan bisnis perusahaan.

Sugeng rawuh para pimpinan Pemerintah Kota Haining kanggo nuntun karya stan Perusahaan Weihuan3

Sugeng rawuh para pimpinan Pemerintah Kota Haining kanggo nuntun karya stan Perusahaan Weihuan2

Sugeng rawuh para pimpinan Pemerintah Kota Haining kanggo nuntun karya stan Perusahaan Weihuan1

微 信 图片 _20230315125951