Kabeh Kategori

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. dipamerake ing 2022 China (Pu Yuan) Mesin Nyulam lan Pameran Peralatan Jahit

Wektu: 2022-07-11 Hit 155

Ing esuk tanggal 28 Juni 2022 China Pu Yuan Knitting Machinery and Sewing Equipment Exhibition resmi dibukak. Pameran saka kabeh negara padha kumpul ing Tongxiang Pu Yuan Light Textile City kanggo nampilake kabeh jinis mesin nyulam lan peralatan jahitan, sistem nggawe piring lan peralatan anyar liyane, teknologi anyar lan teknik anyar, nyedhiyakake perusahaan lokal kanthi "sumber daya". kanggo transformasi lan upgrade.

1_ 本

Transformasi digital saka industri tekstil lan rasukan tradisional, nganyari peralatan penting banget, digitalisasi bakal ngidini perusahaan entuk peningkatan sing signifikan ing tingkat teknologi, tingkat peralatan, tingkat produk, sing uga nggawa ruang pasar sing durung tau sadurunge kanggo produsen nyulam. mesin lan peralatan jahitan.

2_ 本

Pameran kasebut kanthi tema "Sabuk lan Dalan" ekonomi digital, pangembangan ijo, intelijen kanggo ningkatake kualitas anyar, kinerja dhuwur, tanggal pameran yaiku 28-30 Juni, kanggo nyedhiyakake peralatan canggih kanggo perusahaan saka riset lan pangembangan, desain, manufaktur, nganti produksi lan dodolan, layanan, kabeh proses kanggo ningkataké transformasi digital Enterprises, akselerasi nggawe garis produksi Manufaktur cerdas Pameran bakal nyedhiyani Enterprises karo peralatan majeng saka R&D, desain, Manufaktur, produksi, dodolan lan layanan, ningkataké transformasi digital perusahaan, nyepetake nggawe garis produksi manufaktur cerdas, lokakarya produksi digital, lan terus-terusan ngeculake amplifikasi, superposisi lan efek multiplier teknologi digital ing ekonomi, nguatake manufaktur rajutan rajutan, lan ningkatake transformasi digital lan nganyarke industri fashion.

3_ 本

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. nyedhiyakake mesin nyulam kerah datar profesional lan mesin penghubung jempol kaki otomatis, sing ditampa kanthi apik lan ditampa dening para pelanggan.

4_副本_副本

5_ 本