Kabeh Kategori

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. dipamerake ing Pameran Pembelian Kaos Kaki Fine Internasional ChinaHaiNing kaping 3

Wektu: 2022-07-19 Hit 150

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd.dipamerake ing Pameran Pembelian Kaos Kaki Fine International China/HaiNing International

Tanggal 13 Juli 2022, Pameran Pembelian Kaos Kaki Busana Internasional China/HaiNing kaping 3 dibukak ing Pusat Konvensi lan Pameran Haining ing Kutha Jiaxing, Provinsi Zhejiang, sing disponsori bebarengan dening Asosiasi Industri Rajut China, Asosiasi Industri Rajut Zhejiang, lan Masyarakat Kota Haining. Pamrentahan. Pameran kasebut fokus ing produk anyar, teknologi anyar, lan tren anyar ing industri kaos kaki, lan nggabungake produsen, agen, franchisee, lan pembeli kaos kaki domestik lan manca, nggawe platform komunikasi profesional sing nggabungake negosiasi bisnis, ijol-ijolan pelanggan, lan tampilan merek.

7CBCD6723D4D4728E92285F665DACBF4

Luwih saka 3,000 pameran kualitas, kalebu agen merek, merek sandhangan, saluran online, platform e-commerce, pedagang, grosir, panuku fashion, department store, lan pusat blanja, kumpul ing situs pameran 10,000㎡+.

67DB001FE84C82F81EBC684914B164D3

Situs pameran kasebut kebak aktivitas sing nyenengake, pimpinan industri, peserta pameran sing dipilih, lan para panuku profesional ngumpul kanggo ngrembug tren pangembangan industri kaos kaki, lan interaksi bisnis dadi anget.

4297683E4CE585C204FC9C955AE203DF

Minangka acara sing apik ing industri kaos kaki, pameran kaos kaki iki uga narik kawigaten saka industri kasebut. Luwih akeh perusahaan bahan mentah kaos kaki, benang, lan mesin kaos kaki sing melu.

C23A6FB92E188222438497F8E2B69E50

KitaZhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd.kasedhiya komputerisasi profesional sawijiningmesin nyulam kaos kakilan mesin kaos kaki otomatis ngubungake, sing ditampa kanthi apik lan umpan balik saka para pelanggan.