Kabeh Kategori

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. dipamerake ing Pameran Tuku Socks Fine International ChinaHaiNing kaping papat

Wektu: 2023-03-14 Hit 85

Saka 15 Maret nganti 17 Maret 2023, Pameran Kaos kaki butik busana internasional China / Haining kaping papat bakal dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Haining.thePameran minangka pameran khusus merek kaos kaki sing disponsori dening China Knitting Industry

Asosiasi, asosiasi industri nyulam Zhejiang lan pamaréntahan Rakyat Haining Municipal. Pameran kasebut fokus ing produk anyar, teknologi anyar lan tren anyar industri kaos kaki, uga produsen kaos kaki berkualitas tinggi, agen, franchisee lan panuku ing omah lan ing luar negeri, Iku platform komunikasi profesional sing nggabungake negosiasi bisnis, ijol-ijolan pelanggan lan tampilan merek . Wiwit dianakake ing taun 2019, Haining hosiery Fair wis ngalami akumulasi profesional lan dhukungan lengkap saka wong ing industri kasebut. Ukurane wis ngluwihi 10000 meter persegi, kanthi telung area pameran: Area Pameran Industri Kaus Kaki berkualitas tinggi, area pameran bahan mentahan kaus kaki lan area pameran mesin kaos kaki sing cerdas. Ing wektu sing padha, ana akeh kegiatan pendukung kayata upacara penghargaan industri kaos kaki, forum industri kopi gedhe lan rapat matchmaking bisnis internasional!

Minangka salah siji peserta pameran, Weihuan Company diundang kanggo melu ing pameran iki. Booth kita ana ing W-T10. Sugeng rawuh ing booth kita.

sugeng rawuh wonten ing stan weihuan

stan weihuan

Zhejiang Weihuan Machinery Co.,Ltd. punika State Key High-tech Enterprises, nggabungake karo R&D, produksi, sales lan layanan kanggo kabeh jinis mesin nyulam kaos kaki, mesin nyulam flat. Iki minangka salah sawijining produsen cerdas paling gedhe ing saindenging jagad. Madeg ing taun 1999, kalebu 26600 m², kanthi luwih saka 200 staf, kalebu 10 insinyur senior, lan luwih saka 40 staf Spesialis Riset, dumunung ing zona industri Chengxi ing kutha Zhuji, Zhejiang.

Lokasi Perusahaan Weihuan

Produk utama kami yaiku: Mesin kaos kaki otomatis, mesin kaos kaki silinder pindho7FT mesin kaos kaki terry sing dipilih, Mesin ndhuwur sepatu 6F lan 7F lan kabeh mesin terry liyane sing dipilih 6F, terry, mesin kaos kaki polos, mesin stok jacquard 4-5inch, lan mesin nyulam rata, sepatu ndhuwur 4D, mesin ndhuwur sepatu flat, mesin kerah jacquard lan mesin nyulam krah transfer lan liya-liyane. Mesin kanthi kinerja mekanik sing unggul lan layanan sawise-sales sing apik, disetujoni dening mayoritas pelanggan, minangka salah sawijining mesin sing paling stabil saka jinis mesin ing China. Dheweke ora mung didol ing China nanging uga diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan liya-liyane.

Mesin nyulam kaos kaki tutup otomatis

Mesin Knitting Kaos Kaki Otomatis Silinder Ganda

Mesin Nyulam Kaos Kaki

Kaos Kaki Sepatu Mesin Rajut Upper 3 12 inci, 3 34 inci, 4 inci, 4 12 inci