Kabeh Kategori

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. nampilake produk inovatif ing ITMA 2023, disenengi para pelanggan

Wektu: 2023-06-19 Hit 71

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional kabeh jinis mesin kaos kaki, mesin nyulam rata lan mesin nyulam liyane, lan minangka salah sawijining unit penyusun standar industri nasional kanggo mesin kaos kaki komputerisasi ing China. Perusahaan kasebut melu ing Pameran Mesin Tekstil Internasional (ITMA) kaping 19 ing Milan, Italia wiwit tanggal 8-14 Juni 2023, ing kana nampilake mesin kaos kaki Auto-linking paling anyar, mesin kaos kaki silinder pindho, 7FT mesin kaos kaki terry sing dipilih, Mesin ndhuwur sepatu 6F lan 7F lan kabeh mesin terry liyane sing dipilih 6F, terry, mesin kaos kaki polos, mesin stok jacquard 4-5inch, lan mesin nyulam rata, sepatu ndhuwur 4D, mesin ndhuwur sepatu flat, mesin kerah jacquard lan mesin nyulam krah transfer lan produk liyane.

 1

Miturut wong sing tanggung jawab ing perusahaan, produk kasebut kabeh nganggo teknologi kontrol komputer sing canggih, sing nduweni karakteristik efisiensi dhuwur, stabilitas, irit energi lan kecerdasan, lan bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda, lan cocog kanggo ngasilake macem-macem gaya. lan spesifikasi kaos kaki lan produk rajutan. Dheweke ujar manawa produk kasebut minangka asil riset, pangembangan lan inovasi perusahaan sajrone pirang-pirang taun, nggambarake kekuwatan teknis lan daya saing pasar perusahaan.

 2

Sajrone pameran kasebut, booth Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. narik kawigaten lan konsultasi akeh pelanggan domestik lan manca, kalebu sawetara merek terkenal lan perusahaan gedhe. Kacarita perusahaan wis tekan sawetara maksud kerjasama lan pesenan ing pameran, lan kahanan dodolan apik.

 3

Wong sing tanggung jawab perusahaan kasebut ngandhakake yen melu pameran ITMA minangka salah sawijining inisiatif penting perusahaan kanggo ngembangake pasar internasional, lan uga minangka kesempatan sing apik kanggo nuduhake citra merek lan keuntungan produk perusahaan. Dheweke ujar manawa perusahaan bakal terus tundhuk karo orientasi pasar, fokus ing pelanggan, didorong inovasi, lan terus ningkatake kualitas produk lan tingkat layanan kanggo nyedhiyakake mesin lan peralatan nyulam sing luwih apik lan solusi kanggo para pelanggan.

4_ 本



Laporan foto saka adegan drama:

CFAC249B28FC0240D123230D9D39C875_副本