Kabeh Kategori

ZHEJIANG WEIHUAN MACHINERY CO. LTD bakal mamerake ing ITMA 2023 minangka pameran

Wektu: 2023-05-26 Hit 84

ZHEJIANG WEIHUAN MACHINERY CO. LTD minangka produsen profesional mesin kaos kaki. Kita bakal melu pameran ITMA wiwit 8-14 Juni 2023 lan bakal nampilake produk lan teknologi paling anyar ing booth HALL 4-D206.

 SELAMAT DATANG WEIHUAN atITMA 2023

Minangka salah sawijining peserta pameran ing pameran kasebut, kita ngarep-arep bisa ketemu profesional lan kanca-kanca saka sak ndonya lan nuduhake inovasi, teknologi lan prospek pasar.

 

Produk utama kami yaiku: Mesin kaos kaki otomatis, mesin kaos kaki silinder pindho, 7FT mesin kaos kaki terry sing dipilih, Mesin ndhuwur sepatu 6F lan 7F lan kabeh mesin terry liyane sing dipilih 6F, terry, mesin kaos kaki polos, mesin stok jacquard 4-5inch, lan mesin nyulam rata, sepatu ndhuwur 4D, mesin ndhuwur sepatu flat, mesin kerah jacquard lan mesin nyulam krah transfer lan liya-liyane. Produk kasebut duwe akeh teknologi sing dipatenake lan bisa nyedhiyakake efisiensi dhuwur, hemat energi, perlindungan lingkungan lan solusi cerdas kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda. Mesin kanthi kinerja mekanik sing unggul lan layanan sawise-sales sing apik, disetujoni dening mayoritas pelanggan, minangka salah sawijining mesin sing paling stabil saka jinis mesin ing China. Dheweke ora mung didol ing China nanging uga diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Afrika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan liya-liyane.

 

Booth kita bakal dadi platform kanggo interaksi lan komunikasi, kita welcome profesional lan kolega saka kabeh pihak teka ing booth kita lan ijol-ijolan kesempatan kerjasama karo kita.

 

Kita yakin manawa melu ITMA bakal dadi kesempatan sing apik kanggo nampilake teknologi lan produk paling anyar, uga minangka platform penting kanggo ngerti dinamika pasar lan tren industri. We look nerusake kanggo ketemu sampeyan!

Undangan saka Wehwan