Kabeh Kategori

Kaos Kaki Sepatu Mesin Rajut Upper 3 1/2 inci, 3 3/4 inci, 4 inci, 4 1/2 inci


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Panggil modelWH-F
CertificationCE, ISO
Minimal Order Quantity:ONE
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description
Diameter silinder:

3 1/2 IN

3 3/4 IN

4INCH

4 1/2 IN

Jarak jarum:96-200 Jarum
Kacepetan mlaku:200-320RPM
Pilihan Fungsi:

Fungsi Plain

Fungsi Kaos kaki sing ora katon

Pilihan Daya:

380V 3 Phase 50/60HZ

220V 3 Phase 50/60HZ

415V 3 Phase 50/60HZ

3 1/2 inci m, 3 3/4 inci, 4inch lan 41/2inch silinder. Kasedhiya kanggo kaos kaki lanang / wanita / sepatu ndhuwur 

Desain 3d 

Kaos kaki sing ora katon. 

Kathok ketat

specifications

1.silinder siji feed siji

2. MAx 6 werna ing siji baris, 13 werna total ing siji pola

3.Two werna driji sikil/tumit.

Advantage competitive

1.Open sirkuit pangayoman lan UPS desain.

2. Bisa nggawe tumit gedhe / cilik.

3. Two feeders elastis kasedhiya kanggo werna differnt.

4. Bisa nggawe kaos kaki cedhak ing sisih tombol.

5. Bisa nggawe bagean driji sikil tengen / kiwa.

aplikasi

Kaos kaki lanang / wanita / sepatu anak ndhuwur 

Desain 3d 

Kaos kaki sing ora katon. 

Kathok ketat

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
Kategori liyane