Kabeh Kategori

Sepatu Ndhuwur Flat Knitting Machine


Panggonan AsalCHINA
Brand NameWEIHUAN
Price:KONTAK US
Details Packaging:KONTAK US
Wektu Pesenan:KONTAK US
Syarat-syarat pembayaran:KONTAK US
Sumber Kabisan:KONTAK US
PANALITEN
Description

Weihuan merek komputerisasi Mesin nyulam datar kanggo sepatu nyulam ndhuwur, siji carriage pindho / sistem triple, 14g utawa 16g, nyulam jembaré 36 ",52" 68 ". Led controller karo desain multi basa.

Weihuan merek komputerisasi mesin rajut datar kanggo sweter, topi lan selendang, tunggal carriage pindho / sistem triple, 3g kanggo 16g lan mutil 3.5.7g, nyulam jembaré 36", 48", 52", 56", 66", 72", 80 "lan 100". Led controller karo desain multi basa.

gauge14G, 16G
Nyulam Jembar36"52"68"
Sistem KnittingKepala tunggal kanthi sistem ganda, telung sistem
Fungsi KnittingSisih ngarep siji, sisih mburi siji, telung warata, papat iga warata, ngowahi jarum, njupuk jarum, mata gantung, jacquard, inlay, mbukak tutup jarum, peteng cedhak jarum lan pola rajutan biasa liyane
Sistem ControlTampilan layar: layar tutul LED, input USB, memori nganti 2G
Power SupplyFase tunggal 220v, daya 1kw, teknologi CMOS, kanthi fungsi memori ing wayahe mati, kanggo nerusake nyulam sawise mulihake
Layanan khususMiturut syarat pelanggan



Advantage competitive

Led controller, input usb, memori gedhe

Kontrol motor kanggo roller takedown systme.

Kontrol motor kanggo sistem sinker

Fungsi nyulam mutil

aplikasi

Sepatu ndhuwur

Pitakon & Jawaban Pelanggan
    Ora cocog karo pitakonan!
PANALITEN
Kategori liyane