сите категории

Профил на компанијата

Жеџијанг Weihuan Machinery Co., Ltd. е Државен клуч за високотехнолошки претпријатија, се интегрира со истражување и развој, производство, продажба и сервис за сите видови машини за плетење чорапи, рамна машина за плетење. Тој е еден од најголемите интелигентни производители во целиот свет. Основана во 1999 година, опфаќа 26600 m², со повеќе од 200 вработени, вклучително и 10 високи инженери и над 40 истражувачки специјалисти, лоцирани во индустриската зона Ченгкси во градот Жуџи, Жеџијанг.

Нашите главни производи се: Автоматско поврзување на машина за чорапи, машина за чорапи со двојни цилиндри, 7FT избрана машина за тери чорапи, 6F и 7F машина за горниот дел од чевлите и сите други избрани 6F машина за чевли, фротир, машина за обични чорапи, машина за чорапи од 4-5 инчи и машина за рамно плетење, 4D горен дел од чевли, машина за рамни чевли, машина за јака со жаккард и машина за плетење со јака за пренос и така натаму. Машината со супериорни механички перформанси и одлична услуга по продажбата, одобрена од мнозинството клиенти, е една од најстабилните машини од овој тип машини во Кина. Тие не само што се продаваат добро во Кина, туку се извезуваат и во Европа, Јужна Америка, Африка, Југоисточна Азија, Блискиот Исток и така натаму.

Нашата компанија придава големо значење на изградбата на брендот на производите и управувањето со квалитетот уште од своето основање. Сите производи имаат положено меѓународна CE сертификација, ISO9001 и ISO14001 системска сертификација, со 5 патенти за пронајдок и 70 практични патенти. Веихуан е единствениот што учествува во „Компјутеризирана машина за плетење чорапи“ во индустриската компанија за изготвување стандарди во Жуџи, водечката компанија за нацрт од Zhejiang Manufacture Group. По години акумулација, Веихуан беше оценет како претпријатие за технологија со висок раст во Жеџијанг, нејзината институција за тестирање беше наградена со „State Key Laboratory“ и нејзиниот оддел за истражување и развој е признаен како „Центар за истражување и развој на високотехнолошките претпријатија во провинцијата Жеџијанг“ и „пошта во Жеџијанг -докторска работна станица“ .

Секогаш ќе се придржуваме до концептот „научни и технолошки иновации, во чекор со времето“, ориентирани кон луѓето, со „висока почетна точка, висок квалитет, интелигенција“ како развојна цел, со „обезбедување на повеќе одлични машини и услуги за клиенти“ како цел, продолжете да се подобрувате и дајте голем придонес во развојот на кинеската машинерија за плетење.

Историја на развој

1999

1999

Претходникот на компанијата, фабриката за машини за плетење Zhuji Datang Weihuan, е основана во 1999 година, лоцирана во новото село Yuwang, Datang Town, и почна да произведува 503A, мали компјутерски и средни компјутерски машини за трикотажа.

2000

2000

Во 2000 година беше регистрирана трговската марка „Веихуан“.

2005

2005

Во 2005 година, Zhuji Weihuan Knitting Machinery Co., Ltd. беше основана и започна да развива и произведува големи компјутеризирани интелигентни машини за чорапи. Постепено беше воспоставен тим за техничко истражување и развој и услуги по продажбата, а машините за чорапи од брендот Weihuan беа широко препознаени од пазарот за нивниот стабилен квалитет и добра услуга.

2010

2010

Во 2010 година, компанијата се пресели во бр. 15, Union Road, Санду Таун, градот Жуџи, со фабричка површина од повеќе од 16 хектари. Во јуни 2010 година, компанијата учествуваше во формулирањето на индустрискиот стандард FZ/T97021-2009 за компјутеризирана машина за плетење чорапи како водечка единица за изготвување.

На крајот на 2010 година, компанијата започна да формира производствен и продажен тим за истражување и развој за машини за рамно плетење и постепено го разви пазарот на рамни машини за плетење.

2012

2012

Во 2012 година, компанијата официјално го промени своето име во Zhejiang Weihuan Machinery Manufacturing Co., Ltd.

2017

2017

На 17 август 2017 година, компанијата се пресели во бр. 32, Вен култивација, Западна индустриска зона, градот Жуџи, со површина од фабрика од 26600 m². Производниот капацитет е дополнително подобрен и компанијата континуирано ги зајакнува своите инвестиции во истражување и развој, ја консолидира својата сила за истражување и развој, строго го имплементира системот ISO9000, активно го промовира управувањето со TQM и 6S и го реализира ефикасното управување на компанијата, управувано од податоци и ориентирано кон резултати. режим со помош на ERP систем.

2020

2020

Компанијата ќе се придржува до националната стратегија за застапување на науката и технологијата, со корпоративна визија како цел, ориентирана кон луѓето, континуирана иновација, со духот на занаетчиството да изгради професионален тим и постојано да истражува разновиден бизнис модел, така што Weihuan Машините продолжуваат да се развиваат брзо и здраво.

Иднината

Иднината

Застанувајќи на нова почетна точка и движејќи се кон бесконечна иднина, Weihuan Machinery ќе заземе „навигаторско“ држење, ќе ја обнови својата виталност, ќе ослободи нов моментум, ќе ја води индустријата во интелектуални иновации, ќе им обезбеди на клиентите повеќе одлични производи и услуги и ќе тргне повторно со голема амбиција!

1999
2000
2005
2010
2012
2017
2020
Иднината

Зошто да не изберете

Фабрички приказ

фабрика
фабрика
Фабрика
Фабрика
Фабрика

сертификати

сертификати
сертификати
сертификати
сертификати
сертификати
сертификати