сите категории

Добредојдовте на лидерите на општинската влада на Хаининг да ја водат работата на штандот на компанијата Weihuan

Време: 2023-03-15 Посети: 106

Денеска започнува четвртиот саем на чорапи Хајнинг. Утрото, неколку водачи на општинската народна влада на Хајнинг и на Општинската асоцијација за чорапи, спонзор на саемот, исто така се префрлија меѓу штандовите со толпата за да ја разберат иновациската практика и развојот на претпријатијата.

 Кабина Weihuan

За време на турата, општинските лидери дојдоа на штандот на компанијата Weihuan и се распрашуваа за тешкотиите, загатките и развојниот статус на компанијата за време на епидемијата. Откако внимателно ги слушнаа повратните информации, тие рекоа дека притисокот и моќта на индустријата за чорапи коегзистирале, а многу претпријатија ги практикувале своите внатрешни вештини во овој период. Без разлика дали тоа беше промената на идеите, пробивот на технологијата или иновацијата на моделите, тоа се одрази на изложбата на чорапи Хајнинг, покажувајќи го бенигниот опстанок на индустријата за чорапи Жеџијанг. Ви благодариме за грижата и поддршката за деловниот развој на компанијата.

Добредојдовте на лидерите на општинската влада Хаининг да ја водат работата на штандот на компанијата Weihuan3

Добредојдовте на лидерите на општинската влада Хаининг да ја водат работата на штандот на компанијата Weihuan2

Добредојдовте на лидерите на општинската влада Хаининг да ја водат работата на штандот на компанијата Weihuan1

微 信 图片 _20230315125951