сите категории

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. изложена на изложба за машини за плетење и опрема за шиење Кина (Пу Јуан) во 2022 година

Време: 2022-07-11 Посети: 165

Утрото на 28 јуни 2022 година беше официјално отворена изложба за машини за плетење и опрема за шиење Кина Пу Јуан. Излагачи од цела земја се собраа во градот Тонгсианг Пу Јуан за лесен текстил за да ги изложат сите видови машини за плетење и опрема за шиење, системи за правење чинии и друга нова опрема, нови технологии и нови техники, обезбедувајќи им на локалните претпријатија „извор на моќ“ за трансформација и надградба.

1_

Дигиталната трансформација на традиционалната текстилна и конфекциска индустрија, обновувањето на опремата е исклучително важна, дигитализацијата ќе им овозможи на претпријатијата да добијат значително зголемување на нивото на технологија, нивото на опрема, нивото на производот, што исто така носи невиден пазарен простор за производителите на плетење машини и опрема за шиење.

2_

Изложбата е со тема „Појасот и патот“ дигитална економија, зелен развој, интелигенција за промовирање нов квалитет, високи перформанси, датумот на изложбата е 28-30 јуни, за да им се обезбеди на претпријатијата напредна опрема од истражување и развој, дизајн, производство, до производство и продажба, услуга, целиот процес за промовирање на дигиталната трансформација на претпријатијата, забрзување на создавањето на интелигентни производствени производствени линии Изложбата ќе им обезбеди на претпријатијата напредна опрема од истражување и развој, дизајн, производство, производство, продажба и услуга, промовирање на дигиталната трансформација на претпријатијата, да го забрзаат создавањето на интелигентни производствени линии, работилници за дигитално производство и постојано да го ослободуваат засилувањето, суперпозицијата и мултипликаторниот ефект на дигиталната технологија врз економијата, да го зајакнат производството на плетена облека и да промовираат дигитална трансформација и надградба на модната индустрија.

3_

Нашата компанија Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. ја обезбеди својата професионална машина за плетење со рамна јака и автоматска машина за поврзување на чорапи, кои беа добро прифатени и повратни информации од клиентите.

4_副本_副本

5_