сите категории

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. изложена на третиот саем за набавка на модни фини чорапи во ChinaHaiNing

Време: 2022-07-19 Посети: 171

Жеџијанг Weihuan Machinery Co., Ltd.изложена на третиот саем за набавка на модни фини чорапи во Кина/Хаининг

На 13 јули 2022 година, третиот меѓународен саем за набавка на фини чорапи во Кина/Хаининг беше отворен во конгресниот и изложбен центар Хајнинг во градот Џиаксинг, провинцијата Жеџијанг, кој беше заеднички спонзориран од Здружението на кинеската индустрија за плетење, Здружението на индустријата за плетење во Жеџијанг и Хајнинг на луѓето. Владата. Саемот се фокусираше на новите производи, новите технологии и новите трендови во индустријата за чорапи и ги собра домашните и странските висококвалитетни производители, агенти, франшизи и купувачи на чорапи, правејќи го професионална комуникациска платформа која интегрира деловни преговори, размена на клиенти, и приказ на бренд.

7CBCD6723D4D4728E92285F665DACBF4

Повеќе од 3,000 квалитетни излагачи, вклучувајќи агенти за брендови, брендови за облека, онлајн канали, платформи за е-трговија, трговци, трговци на големо, модни купувачи, стоковни куќи и трговски центри, се собраа на изложбената локација од 10,000 ㎡+.

67DB001FE84C82F81EBC684914B164D3

Изложбената локација беше полна со возбудливи активности, индустриски лидери, избрани излагачи и професионални купувачи се собраа заедно за да разговараат за развојниот тренд на индустријата за чорапи, а деловната интеракција беше топла.

4297683E4CE585C204FC9C955AE203DF

Како одличен настан во индустријата за чорапи, овој саем на чорапи привлече големо внимание од индустријата. Во него учествуваат се повеќе претпријатија за суровини за чорапи, предиво и машини за чорапи.

C23A6FB92E188222438497F8E2B69E50

нашатаЖеџијанг Weihuan Machinery Co., Ltd.под услов неговата професионална компјутеризиранамашина за плетење чорапии чорапи автоматско поврзување на прстите, што беше добро прифатено и повратни информации од клиентите.