сите категории

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. изложена на четвртиот меѓународен саем за набавка на модни фини чорапи ChinaHaiNing

Време: 2023-03-14 Посети: 58

From March 15 to March 17, 2023, The fourth China / Haining international fashion boutique socks Purchase Fair will be held in Haining Convention and Exhibition Center.theFair is a special exhbition of socks brands jointly sponsored by China Knitting Industry

Association, Zhejiang knitting industry association and Haining Municipal People's government. The exhibition focuses on new products, new technologies and new trends of socks industry, as well as high—quality socks manufacturers, agents, franchisees and buyers at home and abroad, It is a professional communication platform integrating business negotiation, customer exchange and brand display. Since its holding in 2019, Haining hosiery Fair has experienced years of professional accumulation and the full support of people in the industry. The scale has exceeded 10000 square meters, with three exhibition areas:high—quality Hosiery Industry Exhibition Area, hosiery raw materials exhibition area and intelligent hosiery machine exhibition area. At the same time, there were many supporting activities such as the sock industry award ceremony, the big coffee industry forum and the international business matchmaking meeting!

As one of the exhibitors, Weihuan Company was invited to participate in this exhibition. Our booth is at W-T10. Welcome  to our booth.

welcome to weihuan's booth

weihuan's booth

Жеџијанг Weihuan Machinery Co., Ltd. е Државен клуч за високотехнолошки претпријатија, се интегрира со истражување и развој, производство, продажба и сервис за сите видови машини за плетење чорапи, рамна машина за плетење. Тој е еден од најголемите интелигентни производители во целиот свет. Основана во 1999 година, опфаќа 26600 m², со повеќе од 200 вработени, вклучително и 10 високи инженери и над 40 истражувачки специјалисти, лоцирани во индустриската зона Ченгкси во градот Жуџи, Жеџијанг.

Location of Weihuan Company

Нашите главни производи се: Автоматско поврзување на машина за чорапи, машина за чорапи со двојни цилиндри7FT избрана машина за тери чорапи, 6F и 7F машина за горниот дел од чевлите и сите други избрани 6F машина за чевли, фротир, машина за обични чорапи, машина за чорапи од 4-5 инчи и машина за рамно плетење, 4D горен дел од чевли, машина за рамни чевли, машина за јака со жаккард и машина за плетење со јака за пренос и така натаму. Машината со супериорни механички перформанси и одлична услуга по продажбата, одобрена од мнозинството клиенти, е една од најстабилните машини од овој тип машини во Кина. Тие не само што се продаваат добро во Кина, туку се извезуваат и во Европа, Јужна Америка, Африка, Југоисточна Азија, Блискиот Исток и така натаму.

Машина за плетење чорапи за автоматско затворање на прстите

Автоматска машина за плетење чорапи со двојни цилиндри

Socks Knitting Machine

Socks Shoes Upper Knitting Machine 3 12 inch, 3 34 inch, 4 inch, 4 12 inch