сите категории

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. прикажува иновативни производи на ITMA 2023, омилени од клиентите

Време: 2023-06-19 Посети: 78

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. е професионален производител на сите видови машини за чорапи, машини за рамно плетење и други машини за плетење и е една од единиците за изготвување на националниот индустриски стандард за целосно компјутеризирани машини за чорапи во Кина. Компанијата учествуваше на 19-тата меѓународна изложба на текстилни машини (ITMA) одржана во Милано, Италија од 8-14 јуни 2023 година, каде што ја прикажа својата најнова машина за чорапи за автоматско поврзување, машина за чорапи со двојни цилиндри, 7FT избрана машина за тери чорапи, 6F и 7F машина за горниот дел од чевлите и сите други избрани 6F машина за чевли, фротир, машина за обични чорапи, машина за чорапи од 4-5 инчи и машина за рамно плетење, 4D горен дел од чевли, машина за рамни чевли, машина за јака со жаккард и машина за плетење со јака за пренос и други производи.

 1

Според одговорното лице на компанијата, сите овие производи усвојуваат напредна технологија за компјутерска контрола, која има карактеристики на висока ефикасност, стабилност, заштеда на енергија и интелигенција и може да ги задоволи потребите на различни клиенти и се погодни за производство на различни стилови и спецификации на чорапи и плетени производи. Тој рече дека овие производи се резултат на истражувањето, развојот и иновациите на компанијата низ годините, како одраз на техничката сила на компанијата и конкурентноста на пазарот.

 2

За време на изложбата, штандот на Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. го привлече вниманието и консултациите на многу домашни и странски клиенти, вклучително и некои познати брендови и големи претпријатија. Се известува дека компанијата постигнала голем број намери за соработка и нарачки на изложбата, а состојбата со продажбата е добра.

 3

Одговорното лице на компанијата рече дека учеството на изложбата ITMA е една од важните иницијативи на компанијата за развој на меѓународниот пазар, а исто така е добра можност да се прикаже имиџот на компанијата и предностите на производот. Тој рече дека компанијата ќе продолжи да се придржува до пазарно ориентирана, клиент-центрирана, водена од иновации и постојано да го подобрува квалитетот на производите и нивоата на услуги за да обезбеди поквалитетни машини и опрема за плетење и решенија за нашите клиенти.

4_Фото репортажа од игра на местото на настанот:

CFAC249B28FC0240D123230D9D39C875_副本