сите категории

Производи

Машина за плетење со горен рамен за чевли


Место на потеклоКИНА
Име на брендWEIHUAN
цена:КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Пакување Детали за:КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Време на испорака:КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Начин на плаќање:КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Набавка Способност:КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Испраќам барање
Опис

Компјутеризиран бренд Weihuan Рамна машина за плетење за плетење на горниот дел на чевли, двоен/троен систем со единечна кочија, 14 g или 16 g, ширина на плетење 36”,52” 68”. Лед контролер со повеќејазичен дизајн.

Компјутеризирана рамна машина за плетење од брендот Weihuan за џемпер, капа и шал, двоен/троен систем со единечна кочија, 3 g до 16 g и мутил 3.5.7 g, ширина на плетење 36",48", 52" ,56",66",72",80 „и 100“. Лед контролер со повеќејазичен дизајн.

Мерач14G,16G
Ширина на плетење36"52"68"
Систем за плетењеЕдинечна глава со двоен систем, три систем
Функција за плетењеПредна единечна страна, задна една страна, три рамни, четири рамни ребра, игла за вртење, игла за бирање, око за висење, жаккард, игла, игла за отворено затворање, игла за темно затворање и друга редовна шема за плетење
Систем за контрола наЕкран: LED екран на допир, USB влез, меморија до 2G
НапојувањеЕднофазен 220v, моќност 1kw, CMOS технологија, со мемориска функција во моментот на исклучување, за продолжување со плетењето по обновувањето
Кориснички сервисСпоред барањата на клиентотконкурентна предност

Лед контролер, USB влез, голема меморија

Контрола на мотор за систем за вадење ролери.

Контрола на мотор за систем за мијалник

Мутил функција за плетење

апликации

Горниот дел од чевлите

Прашања и одговори на клиенти
    Не одговараше на ниту едно прашање!
Испраќам барање
Други категории