Të gjitha kategoritë

Pamja paraprake e ekspozitës--ITMA ASIA+CITME 2022

Koha: 2023-11-13 Goditjet: 42

Ekspozita Ndërkombëtare e Makinerisë së Tekstileve të Kinës dhe Ekspozita ITMA Asia (ITMA ASIA+CITME 2022) do të mbahet nga 19 deri më 23 nëntor 2023 në Qendrën Kombëtare të Konventave dhe Ekspozitave (Shanghai). Është një nder për Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. të marrë pjesë në këtë ekspozitë si një nga ekspozuesit. Numri ynë i stendës është H4-B08 dhe shpresojmë të shohim praninë tuaj në ekspozitë. Mirë se vini në Weihuan. Paç fat!

Cache_1c6b606ebde13d64.

ju lutemi skanoni kodin QR të mëposhtëm për të marrë distinktivin tuaj të vizitorit falas.

Cache_4418ea5c687ed247.

123