Të gjitha kategoritë

EKSPOZITA E 16-të KINA.DATANG NDËRKOMBËTARE E INDUSTRISE TË ÇAPELIT

Koha: 2022-09-06 Goditjet: 175

Nga data 6 deri më 8 shtator, ekspozita tradicionale e industrisë së çorapeve në gjysmën e dytë të 2022 - Ekspozita e 16-të Ndërkombëtare e Çorapeve China Datang dhe Panairi Ndërkombëtar i Blerjes së Çorapeve në Shangai 2022 (Stacioni Zhuji) u mbajt me madhështi në qytetin Zhuji International Trade City.

2

Në këtë ekspozitë, gati300 ekspozues nga i gjithë vendi morën pjesë në ekspozitë, duke ju sjellë të gjithë zinxhirin e industrisë së industrisë së çorapeve, si çorape me cilësi të lartë, dizajn trendi, materiale të reja dhe pajisje inteligjente. Më shumë se 15,000 vizitorë pritet të vizitojnë ekspozitën.

Zhuji është kryeqyteti i industrisë globale të çorape, dhe prodhimi i çorape të tij përbën 70% të vendit dhe 30% të botës. Në vitin 2019, vlera e markës rajonale të Zhuji Datang Socks arriti në 110 miliardë juanë, ndër të cilat shumë ndërmarrje të famshme u mblodhën në Rrugën Datang. Pas gati 40 vitesh zhvillimi dhe akumulimi, Zhuji Datang Socks ka një industri unike dhe të plotë të çorapeve në botë. Zinxhiri dhe grupimet industriale, me më shumë se 1,000 fabrika të prodhimit të lëndëve të para, më shumë se 400 shpërndarës të lëndëve të para, më shumë se 6,000 fabrika të prodhimit të çorapeve, më shumë se 2,000 shpërndarës çorapësh dhe më shumë se 100 kompani të përbashkëta të shërbimeve të transportit, etj. qytet i merituar i artit të çorapeve Dhe industria kryesore e çorapeve në botë!

Ekspozita e çorapeve të këtij viti mbajti gjithashtu konkursin e tretë ndërkombëtar të makinerive dhe pajisjeve të çorape "Datang Cup".

8

Zhejiang Weihuan Machinery Manufacturing Co., Ltd., si prodhues lokal i makinerive të çorapeve në Zhuji, mori pjesë në këtë ekspozitë si një nga ekspozuesit. Kompania është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e specializuar në prodhimin e llojeve të ndryshme të makinerive të çorape dhe makinerive të thurjes së sheshtë që integron R&D, prodhimin, shitjen dhe shërbimin. Është një nga furnizuesit më të mëdhenj të makinerive inteligjente të çorape në botë. Kompania është themeluar në vitin 1999. Fabrika mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 40 hektarësh, me asete totale prej 500 milionë juanë. Ka më shumë se 200 punonjës, duke përfshirë 10 inxhinierë të lartë dhe më shumë se 40 studiues shkencorë. Kompania ka ekipin kryesor të zhvillimit të makinerive të çorape në vend, me një numër patentash kombëtare dhe ndërkombëtare; Filozofia e avancuar e biznesit dhe menaxhimi shkencor shoqërojnë zhvillimin e kompanisë.

微 信 图片 _20220906113126

Të gjitha llojet eMakinë për thurje çorapee,makinë thurjeje të sheshtë   Pajisje ndihmëse prodhuar nga kompania bëri që shumë vizitorë të vizitonin dhe diskutonin në ekspozitë.

微 信 图片 _20220906124555

Stenda e kompanisë ndodhet në stendën 2D109 në sallën e ekspozitës. Mirësevini të gjithë klientët e rinj dhe të vjetër për t'i vizituar dhe udhëzuar.