Të gjitha kategoritë

EKSPOZITA E 17-të KINA.DATANG NDËRKOMBËTARE E INDUSTRISE TË ÇAPELIT

Koha: 2023-08-24 Goditjet: 45

Ekspozita e 17-të China Datang Socks Industry Expo u mbajt në Zhuji nga 23 deri më 25 gusht dhe Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. ka marrë pjesë si ekspozues në këtë ekspozitë. Në këtë ekspozitë, Weihuan Machinery fitoi tre çmime: 'Çmimi kryesor i industrisë', 'Çmimi i pionierit dixhital' dhe 'Çmimi i potencialit të tregut'.

1

2

3