Të gjitha kategoritë

Weihuan Machinery ju fton të bashkoheni me ne në emërimin e përmirësimit industrial!

Koha: 2023-11-19 Goditjet: 35

19 nëntor 2023 – Ekspozita ITMA ASIA + CITME, platforma kryesore e biznesit në Azi për makineritë e tekstilit, hapet sot në Shangai. Ekspozita e kombinuar pesë-ditore nxjerr në pah një grup interesant zgjidhjesh teknologjike për të ndihmuar prodhuesit e tekstilit të qëndrojnë konkurrues dhe të qëndrueshëm.

Është një nder për Wei Huan Machinery të marrë pjesë në këtë ekspozitë si një nga ekspozuesit.

Zhejiang Weihuan Machinery Co, Ltd. është një ndërmarrje shtetërore kryesore e teknologjisë së lartë, e integruar me R&D, prodhimin, shitjen dhe shërbimin për të gjitha llojet e makinerive thurje të çorapeve, makinës thurjeje të sheshtë. Është një nga prodhuesit më të mëdhenj inteligjentë në të gjithë botën. E themeluar në vitin 1999, mbulon 26600 m², me më shumë se 200 staf, duke përfshirë 10 inxhinierë të lartë dhe mbi 40 stafë Specialistë të Kërkimit, të vendosura në zonën industriale Chengxi të qytetit Zhuji, Zhejiang.

Produktet tona kryesore janë: Makinë çorape me lidhje automatike, makinë çorape me dy cilindra, Makinë për çorape të zgjedhura 7FT, 6F dhe 7F makina e sipërme këpucësh dhe të gjitha makineritë e tjera të zgjedhura 6F, makineri me çorap të thjeshtë, makine jacquard 4-5 inç, dhe makinë thurjeje të sheshtë, sipërme këpucësh 4D, makineri të sheshta me jakë këpucësh dhe makinë për thurje me jakë transferimi e kështu me radhë. Makina me performancë të lartë mekanike dhe shërbim të shkëlqyer pas shitjes, e miratuar nga shumica e klientëve, është një nga makineritë më të qëndrueshme të llojit të saj në Kinë.

11

Stenda jonë është nëH4-B08, dhe ne jemi gati t'ju shohim në ditët në vijim!

7