Të gjitha kategoritë

Mirësevini drejtuesit e qeverisë komunale Haining për të udhëhequr punën e stendës së kompanisë Weihuan

Koha: 2023-03-15 Goditjet: 98

Sot është dita e fillimit të Panairit të 4-të të çorapeve Haining. Në mëngjes, disa drejtues të Qeverisë Popullore Komunale Haining dhe Shoqatës Komunale të Çorapeve, sponsori i panairit, gjithashtu kalojnë mes kabinave me turmën për të kuptuar praktikën e inovacionit dhe zhvillimin e ndërmarrjeve.

 Kabinë Weihuan

Gjatë turneut, drejtuesit komunalë erdhën në kabinën e Weihuan Company dhe u interesuan për vështirësitë, enigmat dhe statusin e zhvillimit të kompanisë gjatë epidemisë. Pasi dëgjuan me vëmendje reagimet, ata thanë se presioni dhe fuqia e industrisë së çorapeve bashkëjetonin dhe shumë ndërmarrje praktikuan aftësitë e tyre të brendshme në këtë periudhë. Qoftë ndryshimi i ideve, përparimi i teknologjisë apo inovacioni i modeleve, ai u pasqyrua në ekspozitën e çorapeve Haining, duke treguar mbijetesën beninje të industrisë së çorapeve Zhejiang. Faleminderit për shqetësimin dhe mbështetjen tuaj për zhvillimin e biznesit të kompanisë.

Mirësevini drejtuesit e qeverisë komunale Haining për të udhëhequr punën e stendës së kompanisë Weihuan3

Mirësevini drejtuesit e qeverisë komunale Haining për të udhëhequr punën e stendës së kompanisë Weihuan2

Mirësevini drejtuesit e qeverisë komunale Haining për të udhëhequr punën e stendës së kompanisë Weihuan1

微 信 图片 _20230315125951