Të gjitha kategoritë

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. ekspozuar në 2022 në Kinë (Pu Yuan) Ekspozita e Makinerive të Thurjes dhe Pajisjeve të Qepjes

Koha: 2022-07-11 Goditjet: 161

Në mëngjesin e 28 qershorit 2022 u hap zyrtarisht Ekspozita e Makinerive të Thurjes dhe Pajisjeve të Qepjes në Kinë Pu Yuan. Ekspozues nga i gjithë vendi u mblodhën në qytetin e tekstileve të lehta Tongxiang Pu Yuan për të ekspozuar të gjitha llojet e makinerive të thurjes dhe pajisjeve të qepjes, sistemeve të prodhimit të pllakave dhe pajisjeve të tjera të reja, teknologjive të reja dhe teknikave të reja, duke u siguruar ndërmarrjeve lokale "burimin e fuqisë". për transformim dhe përmirësim.

1_

Transformimi dixhital i industrisë tradicionale të tekstilit dhe veshjeve, rinovimi i pajisjeve është jashtëzakonisht i rëndësishëm, dixhitalizimi do t'u mundësojë ndërmarrjeve të marrin një rritje të konsiderueshme të nivelit të teknologjisë, nivelit të pajisjeve, nivelit të produktit, gjë që sjell gjithashtu hapësirë ​​të paparë tregu për prodhuesit e thurjeve. makineri dhe pajisje qepëse.

2_

Ekspozita është me temë "Rripi dhe rruga" ekonomia dixhitale, zhvillimi i gjelbër, inteligjenca për të promovuar cilësi të reja, performancë të lartë, data e ekspozitës është 28-30 qershor, për t'i pajisur ndërmarrjet me pajisje të avancuara nga kërkimi dhe zhvillimi, dizajni, prodhimi, deri te prodhimi dhe shitja, shërbimi, i gjithë procesi për të promovuar transformimin dixhital të ndërmarrjeve, përshpejtimi i krijimit të linjave prodhuese inteligjente të prodhimit. Ekspozita do t'u sigurojë ndërmarrjeve pajisje të avancuara nga R&D, dizajni, prodhimi, prodhimi, shitja dhe shërbimi, promovimi i transformimit dixhital të ndërmarrjeve, përshpejtojnë krijimin e linjave inteligjente të prodhimit të prodhimit, punëtorive të prodhimit dixhital dhe çlirojnë vazhdimisht efektin e përforcimit, mbivendosjes dhe shumëfishimit të teknologjisë dixhitale në ekonomi, fuqizojnë prodhimin e veshjeve të thurura dhe promovojnë transformimin dhe përmirësimin dixhital të industrisë së modës.

3_

Kompania jonë Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. ofroi makinën e saj profesionale të thurjes me jakë të sheshtë dhe makinën automatike të lidhjes së gishtërinjve të çorape, të cilat u pranuan mirë dhe u kthyen në reagime nga klientët.

4_副本_副本

5_