Të gjitha kategoritë

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd. ekspozuar në Panairin e tretë të blerjes së çorapeve të bukura të modës në ChinaHaiNing

Koha: 2022-07-19 Goditjet: 157

Zhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd.ekspozuar në Panairin e tretë të blerjes së çorapeve të bukura të modës në Kinë/HaiNing

Më 13 korrik 2022, Panairi i tretë ndërkombëtar i blerjeve të çorapëve të bukura të modës në Kinë/HaiNing u hap në Qendrën e Konventave dhe Ekspozitave Haining në qytetin Jiaxing, Provinca Zhejiang, i cili u sponsorizua bashkërisht nga Shoqata e Industrisë së Thurjes së Kinës, Shoqata e Industrisë së Thurjes Zhejiang Mucipal's dhe Haining's Qeveria. Panairi u fokusua në produktet e reja, teknologjitë e reja dhe tendencat e reja në industrinë e çorapeve dhe mblodhi së bashku prodhues, agjentë, ekskluzivitet dhe blerës vendas dhe të huaj të çorapeve me cilësi të lartë, duke e bërë atë një platformë profesionale komunikimi që integron negociatat e biznesit, shkëmbimin e klientëve, dhe shfaqja e markës.

7CBCD6723D4D4728E92285F665DACBF4

Më shumë se 3,000 ekspozues cilësor, duke përfshirë agjentë markash, marka veshjesh, kanale në internet, platforma e-commerce, tregtarë, shitës me shumicë, blerës të modës, dyqane të mëdha dhe qendra tregtare, u mblodhën në vendin e ekspozitës prej 10,000 ㎡+.

67DB001FE84C82F81EBC684914B164D3

Vendi i ekspozitës ishte plot me aktivitete emocionuese, drejtues të industrisë, ekspozues të përzgjedhur dhe blerës profesionistë u mblodhën së bashku për të diskutuar trendin e zhvillimit të industrisë së çorapeve dhe ndërveprimi i biznesit ishte i ngrohtë.

4297683E4CE585C204FC9C955AE203DF

Si një ngjarje e shkëlqyer në industrinë e çorapeve, ky panair i çorapeve tërhoqi shumë vëmendje edhe nga industria. Gjithnjë e më shumë ndërmarrje të lëndëve të para të çorapeve, fijeve dhe makinerive të çorapeve po marrin pjesë në të.

C23A6FB92E188222438497F8E2B69E50

Vizioni iZhejiang Weihuan Machinery Co., Ltd.me kusht që të kompjuterizohet profesionalishtmakinë thurje çorapeshdhe çorape makinë lidhëse automatike të gishtërinjve, e cila u prit mirë dhe u prit mirë nga klientët.