Të gjitha kategoritë

Makinë thurjeje e sipërme të sheshta të këpucëve


Vendi i origjinësKINA
Brand NameWEIHUAN
Çmimi:NA KONTAKTONI
Details paketimit:NA KONTAKTONI
Koha për dorëzim:NA KONTAKTONI
Kushtet e pagesës:NA KONTAKTONI
Aftësia furnizimit:NA KONTAKTONI
HETIM
Përshkrim

Marka Weihuan e kompjuterizuar Makinë për thurje të sheshtë për thurjen e sipërme të këpucëve, me një karrocë të vetme me sistem të dyfishtë/trefishtë, 14g ose 16g, gjerësi thurjeje 36”,52” 68”. Kontrollues led me dizajn shumëgjuhësh.

Makinë thurjeje të sheshtë të kompjuterizuar të markës Weihuan për triko, kapelë dhe shall, një karrocë me një sistem të dyfishtë/trefishtë, 3g deri në 16g dhe mutil 3.5.7g, gjerësi thurjeje 36”,48”, 52” ,56”,66”,72”,80 "dhe 100". Kontrollues led me dizajn shumëgjuhësh.

Matës14 G, 16 G
Gjerësia e thurjes36”52”68”
Sistemi i thurjesNjë kokë me sistem dyshe, tre sisteme
Funksioni i thurjesAna e përparme e vetme, ana e pasme e vetme, tre të sheshta, katër brinjë të sheshta, gjilpërë kthese, gjilpërë zgjidhëse, syri i varur, jakkard, zbukurim, gjilpërë mbyllëse e hapur, gjilpërë mbyllëse e errët dhe thurje të tjera të rregullta
Sistemi i KontrollitEkrani: Ekran me prekje LED, hyrje USB, memorie deri në 2G
Furnizimi me energji elektrikeNjëfazore 220v, fuqi 1kw, teknologji CMOS, me funksion memorie në momentin e fikjes, për të vazhduar thurjen pas restaurimit
Shërbim i personalizuarSipas kërkesave të klientitPërparësia konkurruese

Kontrollues LED, hyrje USB, memorie e madhe

Kontrolli i motorit për sistemin e heqjes së rulit.

Kontrolli i motorit për sistemin e lavamanit

Funksioni i thurjes mutil

Aplikime

Pjesa e sipërme e këpucëve

Pyetjet dhe Përgjigjet e Konsumatorëve
    Nuk përputhej me asnjë pyetje!
HETIM
Kategoritë e tjera