sadaya Kategori

2 3/4 Inci kaos kaki Mesin Pikeun orok / piaraan


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
Number modelWH-F
sertipikasiCE, ISO
Kuantitas Orde minimum:hiji
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran

Diaméter silinder:2 3/4 inci
Jarum rentang:42-144 Jarum
Laju Ngajalankeun:

200-280RPM

Pilihan Fungsi:

Fungsi polos

Fungsi Terry 

Plain & Terry Ganda Mangpaat Fungsi

Pilihan Kakuatan:

380V 3 Fase 50/60HZ

220V 3 Fase 50/60HZ

415V 3 Fase 50/60HZ

Diaméter leutik 2.75 inci pikeun orok sareng piaraan.

spésifikasi

1.silinder tunggal hiji feed.

2. 4/5 kelir dina hiji garis, 7/8warna total dina pola kaos kaki.

3.Dua warna toe / keuneung.

Kauntungan kalapa

1.Open panyalindungan sirkuit jeung desain UPS.

2.Bisa nyieun keuneung badag/leutik.

3. Dua feeders elastis avaliable pikeun kelir differnt.

4.Can nyieun kaos kaki toe nutup di sisi tombol.

5.Can nyieun bagian toe katuhu / kénca.

aplikasi

Kaos kaki orok

kaos kaki piaraan

Pad Kaki jati

Kaos kaki kaulinan

dasi

Fishing rot set


Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan
Kategori séjén