sadaya Kategori

Otomatis Linking kaos kaki Mesin 3 1/2Inci


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
Number modelWHL, WHR, WHT
sertipikasi3 1/2 Inci
Kuantitas Orde minimum:1SET
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran

Mesin Toe Linking Socks Otomatis 

Pikeun Sadaya Jenis Kaos Kaki. 

namiMesin Toe Linking Socks Otomatis 
fungsisederhana
Terry 
Polos jeung Terry Ganda Mangpaat
Dipilih Terry
kagancangan
Biasana: 350RPM
Terry: 300 RPM
Terry dipilih: 
Ukuran Silinder:3 1/2 ”
Jarum Jarum108-200N
Aktuator: 8pcs, 9pcs sareng 10pcs
panutupan toe:Otomatis Toe nutup

1. Otomatis Toe nutup

2.WAC Actuator asli ti Jepang.

3.Automatic kalawan kaos kaki halimunan fungsi pikeun sakabéh mesin.

4.Can nyieun desain béda tina kaos kaki.

5.With Dua ramo benang elastis minuhan paménta dua kelir elastis dina hiji kaos kaki.

6.Upto 18 feeders benang pikeun jacquare, gampang pikeun nyieun kaos kaki fancy.


spésifikasi
Model:WHL, WHR, WHT
UKURAN SILINDER:3 1/2 inci
JUMLAH JUMLAH JUMLAH:108-200
Laju ngajalankeun:280-350RPM
FUNGSI:PLAIN
PLAIN AND TERRY ganda pamakéan
NGARASA
TERRY PILIH


Kauntungan kalapa

7. Otomatis Toe nutup

8.WAC Actuator asli ti Jepang.

9.Automatic kalawan kaos kaki halimunan fungsi pikeun sakabéh mesin.

10.Can nyieun desain béda tina kaos kaki.

11.With Dua ramo benang elastis minuhan paménta dua kelir elastis dina hiji kaos kaki.

12.Upto 18 feeders benang pikeun jacquare, gampang pikeun nyieun kaos kaki fancy.

aplikasi

Kaos kaki Orok

Kaos Kaos Lalaki

Kaos kaki awéwé

Kaos kaki Olahraga.

kaos kaki 3D.

Kaos kaki Siluman.

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan