sadaya Kategori

3 1/2 Mesin kaos kaki inci


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
Number modelWH-A
sertipikasiCE, ISO
Kuantitas Orde minimum:hiji
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran
Diaméter silinder:3 1/2 inci
Jarum rentang: 42-168 Jarum
Laju Ngajalankeun:200-320RPM
Pilihan Fungsi:

Fungsi polos

Fungsi Terry 

Plain & Terry Ganda Mangpaat Fungsi

Pilihan Kakuatan: 

380V 3 Fase 50/60HZ

220V 3 Fase 50/60HZ

415V 3 Fase 50/60HZ

3 1/2 inci silinder. 

Sadia pikeun kaos kaki lalaki, kaos kaki awéwé sareng kaos kaki budak

kaos kaki 3D

Parahu kaos kaki halimunan.


spésifikasi

1.silinder tunggal hiji feed

2. MAx 6 kelir dina hiji garis, 13 kelir total dina pola kaos kaki

3.Two warna toe / keuneung.

Kauntungan kalapa

1.Open panyalindungan sirkuit jeung desain UPS.

2.Bisa nyieun keuneung badag/leutik.

3. Dua feeders elastis avaliable pikeun kelir differnt.

4.Can nyieun kaos kaki toe nutup di sisi tombol.

5.Can nyieun bagian toe katuhu / kénca.

aplikasi

Kaos kaki lalaki,

kaos kaki awéwé kaos kaki budak

kaos kaki 3D

Parahu kaos kaki halimunan.

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan
Kategori séjén