Kasalahan Sérver Internal

Pangladén ngadangu aya kasalahan internal atanapi misconfigurasi sareng teu tiasa ngalengkepan pamundut anjeun.

Punten wartosan administrator server at [email dijaga] pikeun nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan waktos kasalahan ieu, sareng tindakan anu anjeun laksanakeun sateuacan kasalahan ieu.

Inpo nu langkung lengkep ihwal kasalahan ieu tiasa aya dina log kasalahan pangladén.

Salaku tambahan, kasalahan 500 Internal Server Kasalahan nalika nyobian nganggo ErrorDocument pikeun nanganan pamundut.


Server Apache di www.weihuanmachine.com Port 80