sadaya Kategori

Mesin kaos kaki 3 inci Pikeun kaos kaki orok


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
Number modelWH-F
sertipikasiCE, ISO
Kuantitas Orde minimum:hiji
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran
Diaméter silinder: 3INCH
Jarum rentang: 42-168 Jarum
Laju Ngajalankeun:200-320RPM
Pilihan Fungsi:

Fungsi polos

Fungsi Terry

Plain & Terry Ganda Mangpaat Fungsi

Pilihan Kakuatan:

380V 3 Fase 50/60HZ

220V 3 Fase 50/60HZ

415V 3 Fase 50/60HZ

Diaméter tilu inci, rentang jarum tina 96-144 pikeun kaos kaki orok kualitas luhur.

spésifikasi

1.silinder tunggal hiji feed

2. 4/5 kelir dina hiji garis, 7/8warna total dina pola kaos kaki

3.Two warna toe / keuneung.

Kauntungan kalapa

1.Open panyalindungan sirkuit jeung desain UPS.

2.Bisa nyieun keuneung badag/leutik.

3. Dua feeders elastis avaliable pikeun kelir differnt.

4.Can nyieun kaos kaki toe nutup di sisi tombol.

5.Can nyieun bagian toe katuhu / kénca.

aplikasi

Kaos kaki orok

kaos kaki piaraan

Pad Kaki jati

Kaos kaki kaulinan

dasi

Fishing rot set

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan
Kategori séjén