sadaya Kategori

4 1/2 Mesin kaos kaki inci


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
Number modelWH-D
sertipikasiCE, ISO
Kuantitas Orde minimum:hiji
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran
Diaméter silinder:41/2 inci
Jarum rentang:42-280 Jarum
Laju Ngajalankeun:200-320RPM
Pilihan Fungsi:

Fungsi polos

Fungsi Terry

Plain & Terry Ganda Mangpaat Fungsi

Pilihan Kakuatan:

380V 3 Fase 50/60HZ

220V 3 Fase 50/60HZ

415V 3 Fase 50/60HZ

4 1/2 inci silinder. 

Sadia pikeun kaos kaki lalaki, kaos kaki awéwé sareng kaos kaki budak 

kaos kaki 3D 

Parahu kaos kaki halimunan. 

Mesin nyulam tights Childred 

mesin tights, kaos kaki olahraga. Kaos kaki maén bal, kaos kaki és-skating, kaos kaki benang bulu, kaos kaki terrty beurat. 

Bisa ngagunakeun benang kandel pikeun nyulam

spésifikasi

1.silinder tunggal hiji feed

2. MAx 6 kelir dina hiji garis, 13 kelir total dina pola kaos kaki

3.Two warna toe / keuneung.

Kauntungan kalapa

1.Open panyalindungan sirkuit jeung desain UPS.

2.Bisa nyieun keuneung badag/leutik.

3. Dua feeders elastis avaliable pikeun kelir differnt.

4.Can nyieun kaos kaki toe nutup di sisi tombol.

5.Can nyieun bagian toe katuhu / kénca.

aplikasi

Kaos kaki lalaki, 

Kaos kaki awéwé 

Kaos kaki barudak 

kaos kaki 3d

Parahu kaos kaki halimunan. 

calana ketat barudak 

kaos kaki olahraga. 

Kaos kaki maén bal

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan
Kategori séjén