sadaya Kategori

5 1/2 Mesin kaos kaki inci


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
Number modelWH-G
sertipikasiCE, ISO
Kuantitas Orde minimum:hiji
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran
Diaméter silinder:5 1/2 INCI
Jarum rentang:42-340 Jarum
Laju Ngajalankeun:200-320RPM
Pilihan Fungsi:

Fungsi polos

Fungsi Terry

Plain & Terry Ganda Mangpaat Fungsi

Pilihan Kakuatan:

380V 3 Fase 50/60HZ

220V 3 Fase 50/60HZ

415V 3 Fase 50/60HZ

51/2 inci silinder. 

mesin tights, kaos kaki olahraga. Kaos kaki maén bal, kaos kaki és-skating, kaos kaki benang bulu, kaos kaki terrty beurat. 

Bisa ngagunakeun benang kandel pikeun nyulam.

spésifikasi

1.silinder tunggal hiji feed

2. MAx 6 kelir dina hiji garis, 13 kelir total dina pola kaos kaki

3.Two warna toe / keuneung.

Kauntungan kalapa

1.Open panyalindungan sirkuit jeung desain UPS.

2.Bisa nyieun keuneung badag/leutik.

3. Dua feeders elastis avaliable pikeun kelir differnt.

4.Can nyieun kaos kaki toe nutup di sisi tombol.

5.Can nyieun bagian toe katuhu / kénca.

aplikasi

Kaos kaki lalaki, 

Kaos kaki awéwé 

calana ketat barudak 

kaos kaki olahraga. 

Kaos kaki maén bal

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan
Kategori séjén