sadaya Kategori

7ft Terry&pilihan Terry kaos kaki mesin nyulam

Bumi> Main Produk > Mesin nyulam kaos kaki > 7ft Terry&pilihan Terry kaos kaki mesin nyulam

3 3/4 "7FT Komputerisasi Dipilih Terry Siluman Parahu Kaos kaki Mesin Nyulam


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
Number modelWH-7FT
sertipikasiCE, ISO
Kuantitas Orde minimum:1SET
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran

7FT dipilih Terry halimunan parahu kaos kaki mesin nyulam.

1.There aya 7 dina hiji bunderan, sarta total 17colors dina hiji pola sock, 9 feeders benang utama jeung dahar benang otomatis.

2. Bisa knit keuneung tinggi, keuneung badag, keuneung leutik, keuneung dua kelir. 180 gelar kaos kaki anti toe, kaos kaki 3D, hiji-waktos ngabentuk kaos kaki halimunan.

3.Two feeder elastis (bagian pilihan). Dua feeder elastis pikeun warna béda benang elastis.

4. Picker bisa dipigawé.

5.The ukuranana keuneung kaos kaki téh adjustable guna ngaronjatkeun kagancangan nyulam.

6. Dipilih Terry nyulam sadia nurutkeun paménta pola kaos kaki.


spésifikasi

modelWH-7FT
UKURAN SILINDER:3 3/4 ”
JARUM JARUM:42-240JARUM
Laju ngajalankeun:200-350RPM
CYLINDER/Eupan:Silinder tunggal hiji feed
ACTUATOR:7PCS
shuttles yam sisi:17PCS
Ramo yam Pneumatic utama9PCS
Awak kaos kaki:200-250RPM
Kaos kaki keuneung:200-280RPM
Nyoco ubi otomatis
Fungsi Pilihan:

fungsi polos ukur mesin kaos kaki

fungsi Terry ukur mesin kaos kaki

Polos & Terry ganda pamakéan fungsi kaos kaki mesin

Pilihan Daya:


380V, 3 frase, 5060HZ

220V, 3 frase, 5060HZ

415V, 3 frase, 50/60HZ

Ruang Lantai ((L x W x H)

UKURAN 150 X 120 X 240 cm

Ukuran Paket (L x W x H)

UKURAN 115 X 76 X 170 cm

Catetan: The mesin ngajalankeun speed bisa disaluyukeun nurutkeun bahan béda jeung pola kaos kaki.

Kauntungan kalapa

7FT dipilih Terry halimunan parahu kaos kaki mesin nyulam.

1.There aya 7 dina hiji bunderan, sarta total 17colors dina hiji pola sock, 9 feeders benang utama jeung dahar benang otomatis.

2. Bisa knit keuneung tinggi, keuneung badag, keuneung leutik, keuneung dua kelir. 180 gelar kaos kaki anti toe, kaos kaki 3D, hiji-waktos ngabentuk kaos kaki halimunan.

3.Two feeder elastis (bagian pilihan). Dua feeder elastis pikeun warna béda benang elastis.

4. Picker bisa dipigawé.

5.The ukuranana keuneung kaos kaki téh adjustable guna ngaronjatkeun kagancangan nyulam.

6s Dipilih terry nyulam sadia nurutkeun paménta pola kaos kaki.

Aya A. B dua sinker béda jeung Dipilih Terry sinker cap sarta aranjeunna bebas kadali ku komputer mesin kaos kaki.

Motor dénsitas Sinker

B Sinker motor

Kalayan Klep Solenoid Sensitipitas Tinggi

Fitur: Pikeun ngajantenkeun pola kaos kaki katingali langkung épék 3D, ngajantenkeun kaos kaki terry langkung ketat, langkung mulus sareng saé dina permukaan kaos kaki.


aplikasi

Kaos kaki terry normal, pilihan kaos kaki Terry, kaos kaki olahraga, kaos kaki kompres, kaos kaki kapal anu teu katingali.

Kaos kaki lalaki, kaos kaki awéwé sareng kaos kaki budak.

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan