sadaya Kategori

7ft Terry&pilihan Terry kaos kaki mesin nyulam

Bumi> Main Produk > Mesin nyulam kaos kaki > 7ft Terry&pilihan Terry kaos kaki mesin nyulam

Dipilih Terry kaos kaki Mesin


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
Number modelWH-R
sertipikasiCE, ISO
Kuantitas Orde minimum:1SET
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran

Weihuan brand kaos kaki mesin keur pilihan kaos kaki Terry, bisa nyieun Terry di mana, sagala gaya kaos kaki. Sareng mesinna gaduh ukuran silinder: 3 3/4 inci, 4 inci sareng 4 1/2 inci. Mangpaat pikeun kaos kaki olahraga husus, kaos kaki komprési.

1.Open panyalindungan sirkuit jeung desain UPS.

2.Bisa nyieun keuneung badag/leutik.

3. Dua feeders elastis avaliable pikeun kelir differnt.

4.Can nyieun kaos kaki toe nutup di sisi tombol. 

5.Can nyieun bagian toe katuhu / kénca.

6. Bisa nyieun 7F seleted Terry kaos kaki halimunan 

spésifikasi

modelWH-R
UKURAN SILINDER:3 3/4", 4" JEUNG 4 1/2"
JARUM JARUM:42-280JARUM
Laju ngajalankeun:200-320RPM
CYLINDER/Eupan:Silinder tunggal hiji feed
ACTUATOR:6PCS
JACQUARED:6F/7F

7.Open panyalindungan sirkuit jeung desain UPS.

8.Bisa nyieun keuneung badag/leutik.

9. Dua feeders elastis avaliable pikeun kelir differnt.

10.Can nyieun kaos kaki toe nutup di sisi tombol.

11.Can nyieun bagian toe katuhu / kénca.

12. Bisa nyieun 7F seleted Terry kaos kaki halimunan

Kauntungan kalapa

13.Open panyalindungan sirkuit jeung desain UPS.

14.Bisa nyieun keuneung badag/leutik.

15. Dua feeders elastis avaliable pikeun kelir differnt.

16.Can nyieun kaos kaki toe nutup di sisi tombol.

17.Can nyieun bagian toe katuhu / kénca.

18. Bisa nyieun 7F seleted Terry kaos kaki halimunan

aplikasi

Kaos kaki terry normal, pilihan kaos kaki Terry, kaos kaki olahraga, kaos kaki kompres, kaos kaki kapal anu teu katingali. 

Kaos kaki lalaki, kaos kaki awéwé sareng kaos kaki budak.

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan