sadaya Kategori

Kerah Datar Nyulam Mesin


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran
Gauge12G / 14G / 16G / 18G
Nyulam Lebar52”/60”/66”/72”/80”/100”
Sistim nyulamSistem tunggal sirah tunggal, sistem ganda, tilu sistem
Fungsi NyulamHareup sisi tunggal, balik sisi tunggal, tilu datar, opat datar, iga, panon nongkrong, picking jarum, jacquard, inlay, sarta pola nyulam biasa lianna.
System ControlTampilan layar: layar toél LED, input USB, mémori nepi ka 2G
power SupplyFase tunggal 220v, kakuatan 1kw, téknologi CMOS, kalayan fungsi mémori dina momen pareum, pikeun neraskeun nyulam saatos malikkeun.
jasa ngaropéaOpat sistem

1


Kauntungan kalapa

Led controller, input USB, memori badag

kontrol motor pikeun roller takedown systme.

Kontrol motor pikeun sistem sinker

fungsi nyulam Mutil pikeun deign béda tina collars

aplikasi

Sagala jinis nyulam kerah

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan
Kategori séjén