sadaya Kategori

Ganda Silinder otomatis kaos kaki nyulam Mesin


Tempat AsalCina
brand NgaranWEIHUAN
Number modelWH-605
sertipikasiCE, ISO
Kuantitas Orde minimum:1SET
harga:TAROS KAMI
Rincian bungkusan:TAROS KAMI
Waktos pangiriman:TAROS KAMI
Sarat pamayaran:TAROS KAMI
Supply Pangabisa:TAROS KAMI
panalungtikan
gambaran

1.Silinder ganda 

Diaméter silinder 2.4inch nyumponan paménta pasar pikeun sagala jinis kaos kaki. 

3. Ganda picker 

4.Max lima kelir bursa avaliable. 

5.Two feeders benang elastis


spésifikasi

6.Silinder ganda

Diaméter silinder 7.4inch nyumponan paménta pasar pikeun sagala jinis kaos kaki.

8. Ganda picker

9.Max lima kelir bursa avaliable.

10.Two feeders benang elastis.

Kauntungan kalapa

11.Silinder ganda

Diaméter silinder 12.4inch nyumponan paménta pasar pikeun sagala jinis kaos kaki.

13. Ganda picker

14.Max lima kelir bursa avaliable.

15.Two feeders benang elastis


aplikasi

Kaos kaki silinder dobel, kaos kaki link, kaos kaki iga.

kaos kaki polos

Patarosan Pelanggan & Jawaban
    Henteu cocog sareng patarosan!
panalungtikan
Kategori séjén